Kategoriat
Urheilu

Kärpät sai voiton toisessa finaalissa

(ÖSTERREICH) ”Puolen Suomen suosikki” Oulun Kärpät on saanut voiton jääkiekon toisessa SM-finaalissa. Espoon Blues antoi Kärpille voiton illalla Länsiauto Areenassa pelatussa ottelussa maalein 2-1.
Ympäri Suomea ”Bandwagon”-lempinimellä tunnetun Kärppien tehomiehinä esiintyivät aiemmiltakin kausilta tutut Jari Levonen ja Timo Favorin. Joukkueen johto jakoi kiitosta lisäksi duunariosaston Petri Matikaiselle ja Bernd Brücklerille, joiden jämerät otteet tiukan kamppailun ratkaisuhetkillä käänsivät viimein edun Kärpille.
”Luotimme Berndiin. Ja se luotto ei mennyt taaskaan hukkaan”, totesi Kärppien tiedottaja Jalmari Eikun Oikeasti Ollaan Pikkuseura.
Loppua Suomea lähinnä vitutti Täydellisten naisten viivästyminen liki tunnilla jonkun saatanan jääkendon takia.

15 vastausta aiheeseen “Kärpät sai voiton toisessa finaalissa”

Täydellisten naisten katsojia viihdytettiin ottelun aikana nokkelilla sutkautuksilla epätäydellisistä miehistä ja ottelun toivottavasti täydellisestä ratkaisusta, heh heh. Muutenkin kommentaattoreilla oli sana hallussa, eräskin heistä opiskelee psykologiaa ja kertoi miten öö paine vaikuttaa miesten öö keskittymiskykyyn.

Jääkendon ammattiseurojen mestaruudesta taistellaan jälleen.
Suomen suurimmat vuosittaista tappiota (eli liikevoiton negatiivista arvoa) tekevät osakeyhtiöt ja HPK kamppailevat jäällä kendon, tuon perinteisen keppitaistelun jalosta voitosta. Voittajaa harmittanee perinteiseen tapaan se, että sarjan ollessa suljettu sitä ei voida pitää suomen mestarina vaan oikeastaan pörssiin kelpaamattomien yhtiöiden vähiten huonona. Tittelistä pääsee ottelemaan reilu tusina toinen toistaan huonommassa taloudellisessa tilanteessa olevaa ammattilaista…

Myllyt sallittava; keppitappelu ja jääpaini pakollistettava, jotta junteilla on jotain puhuttavaa brömistelyn ja auton tuunamisen ohessa.

Täydelliset naiset myöhästyivät YLI tunnilla. Mitäs journalismia se tällainen on, kun faktatkin on pielessä?

Sen verran Pohjoisen Juggernauttien puolesta pakkomainita, että vaikka kuinka voittoa tarjottiin pienelle ja köyhälle Bluussille vai Bullsitille mikälie lesboolais jääkendojoukkueelle niin ei apinat osaa ottaa voittoa. Sitten ennen toista jatkoerää pukukopissa päätettiin että jos ei ekaan 10 minsaan se Bullsitti tee maalia niin sitten tehdään me. Ei täydelliset naiset mene ihan keskiyön katteluksi…

Seuraavassa ottelussa Tapiolan Täydelliset Naiset vastaan Pohjois-Pohjanmaan Kendo-Pojat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kärpät saamassa toisen finaalivoiton

(FAVO-URITE) Puolustava mestari Oulun Kärpät on saamassa voiton jääkiekon SM-finaalien toisessa osaottelussa Espoon Bluesia vastaan. Peli on toisessa jatkoerässä. Kärppien...

Close