Kategoriat
Sähkeet

Mannerheim uskoo omaan peliin

(STUTTGART) Marsalkka Mannerheim oli erätauon alkaessa kiireinen, mutta ehti kommentoida lyhyesti Lehdelle ottelunsa tähänastisia tapahtumia.
”Enemmän pitää pelata omaa peliä eikä lähteä juoksemaan kaverin perässä. Uskotaan omiin vahvuuksiin, niin kyllä se siitä”, marski puuskutti.
Saapa nähdä, millaista käärmekeittoa valmennus pukukopissa juottaa.

2 vastausta aiheeseen “Mannerheim uskoo omaan peliin”

Pieni pettymys oli kyllä illan ottelu. Kirgiisi nylkytti matka-arkkua ja nuuhki Marskin siveysvyötä. Ei oikein ottanut eteen meikäläisellä. Ihan turhaan tuli hankittua käsivoiteet ja anustapit iltaa varten.

Kohta saapuu paikalle musta hevonen eli Uranuksen toukka, josta kuoriutuu toisen tauon jälkeen upea perhana. Tämä sitten esittää täydellisen Jorma Uotinen-katan voltteja heitellen ja homosta homoon loikkien. Loppuhuipennuksessa rekvisiittana on suihku, jossa poimitaan saippua lattialta ja samalla näkyy aunus. Saapa nähdä saako marski sitä nytkään, vai jääkö se kirgiisille niin että marski ei saa vieläkään miekkaansa tuppeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fanit uskovat marskin voittoon

(KISAPUISTO) "Marski! Marski! Marski" kaikuvat rytmikkäät huudot ympäri katsomoa. Marsalkka Mannerheimin kannattajat ovat saapuneet massoittain seuraamaan suosikkinsa edesottamuksia, ja tunnelma...

Close