Kategoriat
Talous

Asiantuntija: Ei krapulassa töihin

(RAJAMÄKI) Krapulaisella ei ole asiaa työpaikalle, linjaa asiantuntija. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin nollatoleranssi alkoholin suhteen on herättänyt laajasti keskustelua. Monilla työpaikoilla krapulassa ei ole töihin tultu enää aikoihin.
”Olikohan joskus ennen juhannusta kun viimeksi olen ollut maanantaina töissä”, sanoo Lehden haastattelema asiantuntija jauhemaalinvalmistaja Rokki-Jaska Teknos-Winterin tehtailta.
Teknoksen tehtailla käytäntö on ajan oloon hioutunut toimivaksi. Alkukankeuksista on päästy yli ja nyt nollatoleranssiin ovat työntekijätkin tyytyväisiä vaikka vaaditun puhelinsoiton teettämän lisävaivan pelättiinkin nostattavan vastarintaa.
”Yleensä tapana on, että jos on aamulla pelkoa promilleista veressä tai kaljaa vielä jääkaapissa, niin se on vaan soitto pomolle, että nyt on ripuli, ei pääse tuleen”, selittää Rokki-Jaska hyvin toimivaa käytäntöä työpaikallaan.

5 vastausta aiheeseen “Asiantuntija: Ei krapulassa töihin”

Itselle koitti juuri nimenomainen ripuli, ja töissä sattuu olemaan käytössä nollatoleranssi.
Pakko se on kai ilmoittautua sairaaksi.

ja mä tulin ihan turhaan tänäänkin töihin.. Oisin mieluummin kotisoffalla katsomassa leffaa ja syömässä kebab-pekoni-kinkku-pepperoni-tuplamozzarella-pitsaa ripulissa.

Niin, kyllähän töihin kannattaa ennemmin humalassa tulla kuin krapulassa. Kivempi olo.

Jarska, eikö pizza maistu pahalta, jos se on ripulissa? No, kai se riippuu siitä mitä on syönyt aiemmin..

Itse jätän mieluiten tulematta töihin, olin sitten humalassa, krapulassa tai selvänä.
Siitä huolimatta, Suomi Natoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi tunnisti Kosovon

(SMOLNA) Suomen valtiojohto tunnisti myöhään tiistai-iltana Kosovon valtion. Valtioneuvoston tiedottajan mukaan ratkaisua edelsi pitkä ja vaikeitakin kysymyksiä sivunnut keskustelu. "Olisko...

Close