Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri

Marsalkka Mannerheim ei kommentoi Mannerheim-kohua

(PÄÄESIKUNTA) Suomen sotavoimien ylipäällikkö, Suomen Marsalkka Carl Gustaf Emil Mannerheim vaikenee toistaiseksi hänen yksityiselämänsä ympärille nousseesta kohusta. Animaatioelokuvassa Uralin perhonen marski esitetään tiettävästi homoseksuaalina. Tiedottajansa mukaan marsalkka ymmärtää arvonsa valtiomiehenä ja oppineena henkilönä, eikä halua ottaa kantaa asioihin, joista hänellä ei ole riittävästi tietoa.
”Mannerheimin mielestä olisi kestämätöntä alkaa huudella ja möykätä julkisesti keskeneräisistä kysymyksistä ennen tarvittavan taustainformaation tai kompetenssin hankkimista. Lisäksi hän haluaisi muistuttaa, että on kuollut”, kertoi toimittajan keksimä mielikuvitusolento Iso-Jorma Valkoisenruusunritari lehvien kera.
Asiaa on tähän mennessä kommentoinut jo useita tahoja, kuten kenraali Gustav Hägglund, Joukko Huolestuneita Äitejä, iltapäivälehtien keskustelupalstoilta yhtenä ehtoona yllättäen tavattu Koko Suomen Kansa ja muutamia muita vanhempia valtiomiehiä, jotka haluaisivat vähän nykyistä enemmän huomiota ja haleja, jookosta.
Heidän mielipiteensä asiasta voidaan tiivistää muotoon ”hräängöökililikili pulipulipulifiuuupoks ghua-ghuaar urh urh”.
Vastaavansisältöisiä kommentaareja on hiljattain julkisuudessa esitetty myös mm. Kristian Smedsin Tuntematon Sotilas -sovituksesta, autonomisista sosiaalikeskuksista, kadunvaltauksista ja hipeistä.
Pääargumenttina on useimmiten esitetty näkemystä ”tämä asia jota en ole nähnyt ja josta en oikeastaan mitään tiedäkään, loukkaa sotaveteraaneja/pikkusia söpöjä koiria/meirän äiteetä/alligaattoreita”.

18 vastausta aiheeseen “Marsalkka Mannerheim ei kommentoi Mannerheim-kohua”

Marsalkka Mannerheim ei missään tapauksessa ole voinut olla pitämättä tisseistä, koska

Törkeää rienausta ja vieläpä tenorilta. Arvaa sen mikä silläkin äänen niin korkealle vie. Koska niin ja ei missään tapauksessa muuten kuin. Ettes häppee koko kaikki!

Taas joku ns. poikkitaiteilija vie mediaa kuin pässiä narussa. No mikäs siinä, maksullinen mainontahan olisi redundantisti maksullista, ja se nyt on vaan ihan vitun tyhmää maksaa penniäkään jostain, jonka saa ilmaiseksikin. Itsekin kannan korteni kekoon tämän kommentin edustamalla ”kansalaiskeskustelulla”, ja häpeän sitä reaaliajassa.

Ohjaaja Katariina Lillqvist taitaa nyt vain koettaa projisoida omia fallis-homoseksuaalisia toiveitaan marskin ratsastajapatsaaseen. Mummoni kirjahyllyssä on kipsinen Mannerheimin rintakuva, eikä se ole koskaan katsonut minua sillä silmällä.
Sinänsä on jo korkea aika ottaa alas jalustalta se ikäpolvi, joka mitätöi lapsiaan sillä oikeudella, että nämä eivät olleet tappaneet kymmentä ulkomaalaista. Emmehän me ihaile suuresti palestiinalaissotilaitakaan, jotka koettavat taata lapsilleen vapaan maan…

Minusta kiehtovinta tässä elokuvan Marskissa on se, että hän koostuu muun muassa matkalaukusta. Yhdistettynä korsettiin se näyttää söpöltä, ja semmoisenahan me haluamme sievistelevän ystävämme Carl Gustaf Emilin muistaakin.
Terveisin Syvärin veteraanit korsetti-Marskin puolesta ry.

Alan asiantuntijoiden mukaan
hräängöökililikili pulipulipulifiuuupoks ghua-ghuaar urh urh!
Talvisodan henki!
Pyhiä arvoja!
Primitiivireaktio!
Tissit!

Suomalaisten uskonnon mukaan profeettaa ei saa kuvata, paitsi hevosen päällä. Tämä on jumalanpilkkaa! Poltan Suomen suurlähetystön Helsingissä jos meno jatkuu.

Luultavasti MArski tykkää tisseistä ja pissiksistä. Juutalainen ku on??? IHQ

Mannerheimiin syyttä yhdistetyt kentaurit ovat esittäneet vastalauseensa, järjestäneet mielenosoituksia ja jopa polttaneet Suomen ja erityisesti Tampereen lähetystöjä.
”Eikö mikään ole enää pyhää?” päivitteli kadunmies Polle Koninkaulus .

Teenpä aiheesta elokuvan. Pääosaa esittää Kasper Jesper ja Jasper Pääkkönen, elokuvan puvustaa Jaakko Selin-Dion. Mutta perskele kun en keksi ketään Suomeenkin kesällä tulevaa miljoonia myynyttä naisartistia, joka voisi laulaa elokuvan tunnussävelmän; My Mannerheart Will Go On.
Ideoita otetaan vastaan.
Tissit pakolliset.
Lähetäthän kuvan kanssa osoitteeseen:
Polar Films
Sykemittarin katu viistoista
00diudiu Tuiskun Antti

Täytynee tehdä aiheesta elokuva. Kasper Jesper ja Jasper Pääkkönen esittää pääosaa, Jaakko Selin-Dion puvustaa shown. Vielä pitäisi keksiä joku miljoonia myynyt Suomeenkin kesällä tuleva naisartisti luikauttamaan rainan tunnussävelmää: My Mannerheart Will Go On.
Ideoita otetaan vastaan osoitteessa:
Polar Films
Sykemittarintie viistoista
00diudiu Tuiskun Antti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Metabolinen oireyhtymä suunnittelee listautumista pörssiin

(IHRA) Pulskaa tulosta sekä Suomessa että kansainvälisesti viime vuosina takonut Metabolinen oireyhtymä pohtii listautumista Helsingin pörssiin. Oireyhtymän hallitus päätti maanantain...

Close