Kategoriat
Seksivau

Kari Peitsamo kirjoittaa kahdeksat muistelmat

(KASVI VEDESSÄ) Suomalaisen rockmusiikin veteraani Kari Peitsamo aikoo kirjoittaa muistelmansa. Muistelmateoksia ilmestyy Lehden saamien tietojen mukaan ainakin kahdeksan, julkaisupäiväksi on arvioitu ensi viikkoa tai mahdollisesti jo tulevaa sunnuntaita.
Seuraavat muistelmansa Peitsamo aikoo julkaista ensi kuussa.

8 vastausta aiheeseen “Kari Peitsamo kirjoittaa kahdeksat muistelmat”

Oliks hääse laulava haudankaivaja? Sieltä on vaikee nähdä tissejä! tai se menee aika pervoksi…
Mutta mikäs siinä, kirjoittiha päätaloki joka jouluksi…

Päätalolta tulee uusi kirja joka jouluksi seuraavan 50 vuoden ajan.

Vastustan! Kari Peitsamo on kommunistisen puolueen jasen, ja hanen muistelmansa voivat ainoastaan levittaa kommunistista propagandaa nuorisomme keskuuteen, mika vaarantaa Suomen kilpailukyvyn ja uhkaa tehda maastamme Neuvostoliiton kaltaisen kenkatehtaan!
Jos Kari Peitsamo olisi saavuttanut kelvottomalla koyhalistorokillaan minkaanlaista markkinamenestysta, olisi han liittynyt porvarilliseen puolueeseen, kuten muutkin lahjakkaat ihmiset musiikin ja muiden taiteiden alueella.
Luuseri ei menesty markkinoilla ja liittyy siksi kommunisteihin, koska toivoo valtion pelastavan hanet markkinoilta. Mutta onneksi kommunisteilla on naurettavan vahan kannatusta, seka kotimaassa etta globaalisti. Murskatkaamme silti kommunistinen salaliitto lopullisesti nyt, kun se on heikoimmillaan! Markkinatalouden jalo aate tulee voittamaan ja nostamaan kaikki maailman kansat rikkauteen!
Olisiko mukavaa, jos SKP pakottaisi teidat kuuntelemaan koko ajan Kari Peitsamon tyolaislauluja? Mita? Mina en laula taistolaislauluja, vaikka kiduttaisitte!
Terveisin
Sporttimaisteri
(”Ainoa hyva sosialisti on asevelisosialisti!”)

Hyvä kysymys Takaisin Arjalalta. Suomi tarvitsee kipeästi Peitsamo nkikkeliä näinä epävakaisina aikoina.

Peri-Kaitsamo palailee pätkittäin. Nyt muistelmat kuuden dvd:n boxina, mukana myös poistettuja kohtauksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Summan ja Kemijärven työntekijät Vanhasen tukena

(HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhanen otti tänään vastaan valtaisan määrän osanottoja Stora Enson työntekijöiltä. Vanhanen kokosi lakkautettavien Summan ja Kemijärven irtisanottavien...

Close