Kategoriat
Ulkomaat

Bush kannattaa vallanjakoa Keniassa

(N’DJAMENA TARZAN BUNDOLO) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush painostaa Kenian poliittisen kriisin osapuolia nopeaan sovuntekoon. Bushin mielestä vallanjako olisi toimiva tie ulos kriisistä.
Lainsäädäntövallan Bush jakaisi Yhdysvaltain asettamalle väliaikaishallinnolle, josta tulee myöhemmin pysyvä, ja jonka johtoon nostettaisiin Paul Bremer. Toimeenpanovallan saisi Yhdysvaltain merijalkaväki ja tuomiovallan Yhdysvaltain sotaoikeuden alaisena toimivat sotilaslautakunnat. Myöhemmin olisi mahdollista siirtää osa valtaoikeuksista Itä-Intian kauppakomppanialle.
”Menkää kotiinne kinuskit, tää on meidän manner!” muistutti Bush ystäviämme kaukoidässä.

5 vastausta aiheeseen “Bush kannattaa vallanjakoa Keniassa”

Onko Paul Bremerillä tissit vai miksi tämä uutinen olisi yhteiskunnallisesti merkittävä.

Sosialistitoimittajat,
Uutisointinne on taas torkeasti vaaristeltya. Tunnistan ainakin 60-luvun kolmasmaailmalaisuuden, uuskolonialismiteorian, postmodernistisen marxismin, seka globalisaation vastaisuuden diskurssit!
Talla ei ole mitaan tekemista Ita-Intian kauppakomppanioiden, Yhdysvaltojen merijalkavaen eika Leninin teoksen Imperialismi – Kapitalismin viimeinen vaihe kanssa. Toimittajat vain olivat liian kauan vaihto-oppilaina Moskovassa, ja tama aivopesu nakyy edelleenkin Lehden uustaistolaisessa linjassa.
Yhdysvallat on hyva, ja Yhdysvallat tahtoo vapaiden markkinoiden – eli demokratian – leviavan kaikkialle. Vapaat markkinat takaavat demokratian, demokratia takaa vapaat markkinat. Tama yksinkertainen perustotuus ei mahdu taistolaiskoulutettujen suomalaistoimittajien paahan millaan.
Toistan viela kerran: Yhdysvallat merkitsee vapaita markkinoita, jotka merkitsevat demokratiaa, eika tata muuta toiseksi mikaan Moskovassa laadittu marxistiteoria.
Itse aion investoida rutkasti Kenian markkinoihin nyt, kun ne ovat alhaalla tilapaisen hairion vuoksi – kun kuri ja jarjestys palaavat USA:n avulla markkinat nousevat huimasti, ja meikalainen rikastuu taas – rikastuttaen tihkuteorian avulla samalla Kenialaisia! Itkekaa siina, viherpiiperot, kun mina ratkaisen kehitysmaiden ongelmat teidan haukkuessa Maailmanpankkia ja Kansainvalista valuuttarahastoa katumellakoissanne!
Kenian paakaupunki on muuten Nairobi. Eiko Moskovan yliopiston kehitysmaatutkimuksen laitoksella tiedetty edes sita? No, Kenia ei koskaan ollut kommarimaa…
Terveisin
Sporttimaisteri
(”Kehitysmaaguru!”)

Hienoa että Sepi, Lu-Lu tai kakaraskeidaa viljelevä rakennusalan ammattilainen ovat löytäneet Lehden. Vielä kun LED, Sinenmaa ja se Tampereella mummoja pyöränlukolla ahdistellut tyyppi saataisiin kehiin, niin ei tarvitsisi itkeä kommenttien puutetta.
Vai onko August jättänyt vaan lääkkeet ottamatta, ja nyt sivupersoona kommentoi?

Minun sivupersoonistani ei kyllä yksikään kirjoita tälle palstalle, huomaamattomasti ruskeassa kirjekuoressa ilman lähettäjän nimeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tolgfors: Nato-jäsenyys on luonnollinen asia

(ANNAPERHO) Jokainen varttuva valtio joutuu jossain vaiheessa samaan, uuteen ja outoon tilanteeseen: suihkussa muiden valtioiden kanssa tuntuu siltä, että on...

Close