Kategoriat
Politiikka

Pääministeri Matti Vanhasen rohkea kuva vain Lehdessä!

(EDUSKUNTA) Pääministeri Matti Vanhanen poseeraa tänään ensimmäistä kertaa urallaan rohkeassa kuvassa, jonka Lehti julkaisee nyt yksinoikeudella!

Pääministerin rohkea kuva!

23 vastausta aiheeseen “Pääministeri Matti Vanhasen rohkea kuva vain Lehdessä!”

Harmi, olisivat ruenneet vanhasen selkäkivut vaivaamaan vasta ensviikolla, jos/kun hoitajat lakossa, ni ois voinu mietityttää, että olisko sitä lakkoa voinu sittenkää estää jotenki vaikka valtion kassaa avaamalla.

Hienoa että valtiovalta ajattelee muutakin kuin raakaa rahaa ja koittaa säästää ihmishenkiä ahneiden hoitajien yrittäessä kiertää perinteisen lakkoilun potilasturvasäädöksiä. Mutta hallituksen toimet ovat jäänee poikkitiehen sillä hoitajien lakon lisäksi itse lääkkeen saatavuus on uhattuna alkon myyjien suljettua lääkehanat!
Missä viipyvät riittävän järeät toimenpiteet, Matti ja kumppanit?

Niin se Matti lentää kuin kaimansa aikoinaan. Huipulta lujaa alas, puolessa välissä ponnistaen. Vääjäämättä kohti montun pohjaa.

Kuvan henkilö saa hoitoa tynnyriterapiassa. Tynnyri on tilkitty vesitiiviiksi potilasturvalailla. Nassakan liikkeelle potkaissut hoitsu on poistunut kuvasta.

Muuten hyvä, mutta ei se samoja palveluja käytä tavallisten kuolevaisten kanssa joten en usko että ne irtisanoutumisetkaan pääsee vaikuttamaan, ikävä kyllä.

Miessika-Vanhasen liiallinen zero coken ryyppääminen on syynä hänen virtsatiestönsä kivikkoisuuteen.
ITSE AIHEUTETTU SAIRAUS!

Kertoihkohan Matti hoitsulle ”se tuntui kuin olisi kussut piikklankaaa”
Näin mun miespuoliset ystävöt ovat kuvailet tipporia.

> Kuva on selvästi photoshopattu!
Totta! Aivan törkeää kuvamanipulaatiota, koska toi koski oli titanicissa.

Minä taasensa epäilen ettei kuvaa ensinkään ole shopattu, vaan tuo Vantaankoski on luvatta kopsattu jostain Vantaan kaupungin nettisivuilta. Tiedän sen siitä, kun olen nähnyt aika monta pikseliä ja näen sen shopista. Missä lehden vastuu, koska Alkot taas aukeaa, eikö terveysasemalta saa kohta Tremens-lääkettäkään?

Ylen sivujen mukaan Matti olikin joutunut takaisin sairaalaan yöllä. Ei ihme, kun vapaa-ajallaan harrastaa kaikkea tuollaista.
On muuten tosi hämmentävää, kun lööppejä lukiessaan ei voi olla varma kummasta Matista on kysymys. Kaikkea hyvää teille Matit!

Naisen sydämeni kärsii, kun ei tynnyrin kantta ole pantu kiinni. Jollei olis Matti kokonaan sinne sopinut, niin olis leikattu pää pois – eihän sitä kovin kuiteskaan ole käytetty tai ton jälkeen käytettäis.

Hetkinen aito vanhakantainen vapaapäivä. Kummasta Matistahan on juuri kyse… Kaikkea hyvää myös kaikille ollikivisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Noin seitsemän uutiset torstaina 15.11.2007

Close