Kategoriat
Video

Noin seitsemän uutiset keskiviikkona 21.11.2007

17 vastausta aiheeseen “Noin seitsemän uutiset keskiviikkona 21.11.2007”

Kyllä jumala vaikuttaa edelleen. Ilmastonmuutos on tapa saada maapallonlaajuinen vedenpaisumus ihmiskunnan koettelemiseksi ja valitun kansan vihollisten eliminointiin siinä sivussa. Nykyteknologialla arkkiin tarvii ottaa vain geenipankki ja muutama oikea elukka.

En oikein ymmärtänyt uutisia, saisinko ne vielä kolmannen kerran ja myös kolmena kirjallisena kappaleena?

Haluaisimme nähdä tämän videon vielä kerran ennen kuin kommentoimme sitä. —
— Kiitos. Meistä ei kuitenkaan näyttänyt siltä että jotakin olisi näkynyt kahteen kertaan, mutta ehkä se johtui sittenkin silmistämme.
Nooalle: Jumalan vaikutuksesta maailmaan meillä on oma mielipiteemme, mutta koska ”Isä, kustaanto, uskommevaan” -periaate on ryhtynyt levittämään lempeitä lonkeroitaan uudelta mantereelta jo meikäisiinkin saakka, niin todennäköisesti jotakin nooantapaista arkkia ihan vähänpäästä tarvitaankin — vaikka emme olekaan asiaintilaan kovin tyytyväisiä…

unohdin mainita, että olette marginaalisesti perseestä. Marginaali on niin leveä, että sinne mahtuu paitsi Fermat’n lauseen todistus, myös Paris Hiltonin rutkupillu sekä Aku Ankan vuosikerrat 60- ja 70-luvuilta. Että semmoset marginaalit sillä kertaa. Syrjäytymisvaara. Perseestä kaikki. TOI VESIKANNU KATTOO MUA!11 voehan pilu.

Loukkaatte tekijänoikeuksiani. Mä hain ne tuohon edelliseen videoon, ja perkele sehän kannatti. Oikeudessa nähdään runkkarit – sanoi Alpo Rusi.

San Franin pormerstari oli oikeassa kommentissaan (16.11.). Ankkuri on kuuminta hottia. Laittakaa studion lämpötila sinne neljänkymmenen celciuksen hujakoille niin uusintojakin jaksaa katsella, kun kyseessä on truth and nothing but the nearly naked dude eikun truth.

Ylivoimaisesti paras näistä kaikista on tuo testikuva, mutta siihenkin kaipaisi jotain tekstitiivistelmää?

Älkää. Heittäkää helevettiin nämä videot. Teksti toimii paljon paremmin. Ei teistä mitään Kummelia saa, tehkää sitä missä olette hyviä. Minen ees jaksa kattoa noita klippejä. Tuska.

Tissit toistaiseksi mainitsematta, toistan, tissit toistaiseksi mainitsematta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Noin seitsemän uutiset tiistaina 20.11.2007

Close