Kategoriat
Kotimaa

Jokelan koulun oppilaat: "Pelottaa palata kouluun"

(TUUSULA) Jokelan traagisten tapahtumien jälkeen koulunkäyntiään jatkavat nuoret myöntävät, että paluu kouluun pelottaa monia. Aiemmin turvallisena pidetty kouluympäristö ei ole enää entisensä, ja moni nuorista kokee olonsa jatkuvasti uhatuksi myös vapaa-ajallaan.
”Missään ei saa enää olla rauhassa, toimittaja saattaa väijyä minkä tahansa kulman tai puun takana. Jatkuvasti joutuu pelkäämään uutta iskua”, Jokelan koulua käyvä kahdeksasluokkalainen Miia kertoo.
Hänen mukaansa sormi liipasimella väijyvät kuvaajat ja hihoihin tarrautuvat toimittajat ovat päässeet yllättämään monia hänen ystävistään heidän viedessään kynttilöitä koululle ja jopa keskellä päivää kauppareissulla.
”Monilla heistä on epätoivoinen, tyhjä katse ja he kaikki toistelevat samoja kysymyksiä uudestaan ja uudestaan päivästä toiseen. Se on todella pelottavaa”, Miia kertoo.
Viime päivinä internetiin on alkanut ilmestyä tietoa muihin kouluihin suunnatuista iskuista, ja esimerkiksi Hyrylän yläasteella oltiin maanantaina lähes pelonsekaisissa tunnelmissa. Myös Jokelan kirkkoon sekä nuorisotaloon oli tunkeuduttu kielloista huolimatta.
Tuusulan kunta on päättänyt aloittaa oppilaille erityiset mediakyyditykset, joilla pyritään varmistamaan turvallinen koulumatka etenkin pimeään vuorokaudenaikaan. Jokelan koululle on myös järjestetty poliisivartiointi ensimmäisten koulupäivien ajaksi.

17 vastausta aiheeseen “Jokelan koulun oppilaat: "Pelottaa palata kouluun"”

Jokelan koululla ja se ympäristössä on tapahtunut useita toimittajien suorittamia tissi-iskuja

”Viestit moderoidaan, joten älä hätäänny mikäli kommenttisi ei ilmesty heti sivulle.”
Kirjoittaja Vittu, luitko tuon? Menitkö hätääntymään? Taisit mennä?

Naamioiduin kameramieheksi, mutta ne saatanat tulivat kysymään multakin mielipidettä, kun kukaan muu ei antanut. Vittu julkistan toimittajien verotiedot heti huomenna.

Jokelan koulun ja itse asiassa koko taajaman olisikin syytä hakea lähestymiskieltoa kaikille tiedotusvälineille.

Aiheen saama huomio on innostanut monet debiilit nuorukaiset naamioitumaan lehtitoimittajiksi herättääkseen pelonsekaista kunnioitusta ikätovereissaan, tai ihan vaan osottaakseen älykkyysosamäärnsä vähyyden koko maailmalle. Monissa kouluissa tämä on herättänyt suurempaakin paniikkia, kun keskellä kirkasta päivää ”aina niin normaalilta näyttänyt, mutta vähän syrjäytynyt” nuorukainen kiskaisee kynän ja lehtiön laukustaan koulun käytävällä ja esittää liudan täysin merkityksettömiä ja itsestäänselviä kysymyksiä lähimmiltä oppilailta, luvaten nimettömyyttä ja lääkettä syöpään.

Itse tekstille ei jaksa repeillä, mutta tuo ensimmäinen kommentti saa vedet silmiin. Vittu, jatka samaan malliin 😀

Kevät pörriäiset on perseen suteja; sitä paitsi ootte ihan sika perseestä homo naamat saatanan aivo inva lidit perkele
DÄYDÄYDÄYDÄYDÄYDÄY
tarkoitin tietysti loppusyksyä, Valittuja Paloja, kuivunutta mandariinia jota en o ehtiny syödä ja nyt ei enää kannata, seisomaan jäänyttä sitruunavettä joka on vaihtanu väriä, kakkosnäyttöä josta ei o hyötyä, nitojaa josta on niitit loppu, rikkoutunutta vaateripustinta, sulkaisten sulkapallojen herkkää rikkoutumista, Hesarin välissä joka helvetin päivä tulevaa kiloa mainospostia, strategiahaukkoja, talvikaamosta, yksityisautoilun avointa kannattamista, koneilmastointia, pölyä, janoa, laskuhumalaa sekä rikkoutuneita kuulokkeita.
Tarttis tehrä jotain, sanos Mauno, jos sanois.

Sitä yrittää mennä kauppaan kaljaa ostamaan ja ne kyselee! Saa olla yhtään rauhassa, saatana että…!!11!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: Kouluissa tapahtuvasta kiusaamisesta vaietaan liian helposti

"Ei meidän media ole varmasti kiusannut ketään" on yhä yleinen asenne (TUUSULA) Suuresta osasta kiusaamista vaietaan, todetaan tuoreessa kouluhallituksen raportissa....

Close