Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Räsänen: Kieltolaki sairaanhoitajien lakon ajaksi

(RIIHIMÄKI) Kristillisdemokraattien puheenjohtaja [search]Päivi Räsänen[/search] ehdottaa tilapäistä kieltolakia mahdollisen sairaanhoitajien työtaistelun ajaksi.
Räsäsen mukaan alkoholijuomien myynnin ja tarjoilun kieltäminen tulee ottaa harkintaan, että teho- ja ensihoito voidaan turvata sairaanhoitajien joukkoirtisanoutumisten toteutuessa. Vähintään 25 prosenttia järjettömistä palkkavaatimuksista aiheutuu alkoholinkäytöstä, Räsänen kirjoittaa blogissaan. Myös kokoomuksen niin ikään suhteettomien vaalilupausten epäillään olleen seurausta liiallisesta alkoholinkäytöstä.
Terveydenhoitohenkilökuntaa edustava ammattijärjestö Tehy uhkaa joukkoirtisanoutumisilla, jos sairaanhoitajien palkkoja ei nosteta.

13 vastausta aiheeseen “Räsänen: Kieltolaki sairaanhoitajien lakon ajaksi”

Hyvä! Kannatan!! Sairaanhoitajat ovat kovia ryyppäämään myös työssä olleessaan, joten kieltolain voisi muuttaa pysyväksi.

No johan se lehmä keksi. Varmaan lutkuttanut Arno Kotron makrillia sakastissa, kerta näinkin loistavan aivopierun kehittänyt. Lepo!

Hoitsut minnekään baariin selviä vedettyään pirtua… työsuhde-etu. Vai ei mukamas lääkärit anna?

Kristinuskoon vedoten vaadin, että Räsäsen tisseihin tulee saada 25 % lisää sisältöä.

Nyt Putin tekisi viisaasti, jos säätäisi pikalain tuon kieltolain ajaksi Viipurikorttien eli päivän pikaviisumien palauttamiseksi myyntiin. Kyllä kävis huiske Viipurin tenukaupoissa & rekkajonot olis kerrankin toisin päin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nainen-loppuisista sanoista halutaan eroon

(PORNAINEN) Suomen kielen lautakunta aikoo puuttua kielen sukupuoleen sidottuihin sanoihin ja ilmauksiin. Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksessa valmisteilla oleva kannanotto julkaistaan joulukuun...

Close