Kategoriat
Politiikka

Väyryseltä löydettiin sydän

(MEHILÄINEN) Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyryseltä löydettiin aiemmin tällä viikolla tehdyssä leikkauksessa sydän, raportoivat sairaalalähteet torstaina. Hallitus tai Väyrynen eivät ole toistaiseksi kommentoineet, miten löytö vaikuttaa hänen viranhoitoonsa.
Politiikan asiantuntijoiden mukaan sydän voi kuitenkin vaikeuttaa Väyrysen työtä varsinkin kansainvälisissä tehtävissä. Oikeustieteen professori Serafina Pekkala katsoo, että monissa aiemmissa tapauksissa on käynyt niin, ettei potilas enää kykene täysipainoiseen työhön.
”On vaikea nähdä, miten sydämellinen Väyrynen voisi enää jatkaa aiemmassa roolissaan”, hän arvioi.

15 vastausta aiheeseen “Väyryseltä löydettiin sydän”

No nythän on syytä muistaa että Kepu pettää aina – olipa sydän tahi ei. Se on geeneissä.

Demareilta on vuosikymmeniä etsitty selkärankaa – vieläkään ei ole löytynyt.

Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää: Mauri Pekkarisen hiukset ja Tanja Saarelan tissit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uudet monitahtimoottorit säästävät polttoainetta

(TEKNIIKAN MAAILMA) Uudet monitahtimoottorit säästävät polttoainetta jopa useita kymmeniä prosentteja verrattuna vanhanaikaisiin laitteisiin. Tehokkaamman tekniikan uskotaan auttavan paitsi parantamaan kulkuneuvojen...

Close