Kategoriat
Politiikka

Uusis ryhtyi holokaustiprofeetaksi

”JOKO KAIKKI MUUT OVAT PIHALLA KUIN LUMIUKKO TAI SITTEN SE OLEN MINÄ”
(NÄNNI) Curling-kentiltä paremmin tunnettu kansanedustaja Markku Uusipaavalniemi ei ole ensimmäisinä edustajakuukausinaan pahemmin viipynyt puhujanpöntössä. Sen sijaan hän on tehnyt tutkimusta, ja nyt on jo ensimmäisten hätkähdyttävien tulosten aika: ”Uusis” varoittaa uudesta holokaustista.
”Yleensä tutkijat ajattelevat, että holokaustin syynä oli Hitlerin johtaman NSDAP-puolueen harjoittama kansankiihotus yhdistettynä hyperinflaation ja köyhyyden runtelemaan yhteiskuntaan, joka kärsi ensimmäisen maailmansodan hoitamattomista haavoista ja haki sotilaallista revanssia, mutta tämä on täysin virheellinen päätelmä. Syynä on kotimaisen kulutuksen romahtaminen”, Uusipaavalniemi toteaa.
Tuoreen kansanedustajan mukaan päätelmäketju on aukoton: kun kotimainen kysyntä laski, syntyi yhä enemmän lapsia, joille annettiin nimeksi mm. Gustaf tai Hans, jotka sanoivat ”Himmel!” ja ”Donnerwetter!” ja olivat viiksekkäitä. Sitten raparperi alkoi kasvaa, Guatemalassa riisipelto muuttui keltaiseksi ja katastrofi oli valmis.
Uusipaavalniemi kertoo kritiikittä nyökyttelevälle toimittajalle, miten on päätelmiään varten lukenut toistakymmentä Korkeajännitystä kannesta kanteen ja tutustunut jopa ruotsinkielisiin Aku Ankkoihin.
”Sama voi toistua jo muutaman vuoden sisällä, jos kotitalouksien holtiton velanotto lisääntyy”, Uusipaavalniemi toteaa ja ihmettelee, mikseivät asiantuntijat ymmärrä holokaustin todellista syntysyytä. Hän lupaa lisätietoja jo muutaman kuukauden sisällä.
Jatkossa Uusis aikoo myös kumota kosmologisen vakion sekä yhdistää kvanttimekaniikan ja suhteellisuusteorian. Hänen oman arvionsa mukaan tämä vie aikaa vähintään viitisen kuukautta.

13 vastausta aiheeseen “Uusis ryhtyi holokaustiprofeetaksi”

Teksti-tv 10.7.:
”USA on käyttänyt Afganistanin ja Irakin sotiin jo yli puoli biljoonaa dollaria. USA:n kongressin tutkimuslaitoksen mukaan sotien hinta on noussut tähän mennessä 610 miljardiin dollariin, ja lasku kasvaa 12 miljardilla kuukaudessa.”
…”Vuoteen 2017 mennessä USA:n käymä terrorisminvastainen sota saattaa niellä jopa 1,4 biljoonaa dollaria. Biljoona on miljoona miljoonaa.”
Täähän on suoraan ku Lehden sivuilta!! ”Ja meidän iskä tienaa ainakin sata triljardia miljoonaa!” ”Ja likasen työn lisä päälle.”

Samoin ku se Eero Lehti. Kuka sellasenkin luuhakkeen sinne äänesti? Hävetkää, kansalaiset!

Valitettavasti Uusipaavalniemi on oikeassa. Kansainväliset taloustutkimuslaitokset ennustavat taantumaa eli laskukautta, joka siis ei ole vielä itsessään mikään paha lama.
Mutta Suomen kotitalouksien tilanteen ja euron huomioon ottaen on. Vaikka korot eivät enää voikaan lähteä holtittomaan nousuun, niin devalvointi ei enää onnistu. Nimenomaan devalvointi ja markan kelluttaminen olivat keinot, jotka katkaisivat laman syöksykierteen. Nyt ne eivät enää onnistu, joten ainoat vaihtoehdot ovat todellakin joko syvä lama tai roima palkkaleikkuri, eli duunareilta ja pienituloisilta -10 -20% pois palkoista.
Jos kotitaloudet eivät olisi velkaantuneita, kansainvälisen talouden laskukausi ei aiheuttaisi lamaa. Mutta kun ovat, ja kun emme voi euroa devalvoida, niin lama tulee.

Käykääpä lukemassa Uusiksen tutkimuksesta @ http://www.uusis.fi/ Kirjoitukset -osiossa. Muistaako joku South Parkin varastelevat tontut, jotka tiesivät kalsareiden varastelun johtavan voittoihin, mutteivät kysyneet edes itseltään miten? Päättelyketjusta puuttuu lenkki, en roikkuisi.

Koska Uusiksen pitäisi ostaa talo, täytyy niiden hintojen laskea, ja se taas edellyttää talouslamaa. Rautaista ja kiistämätöntä logiikkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maailmalle valittiin uudet seitsemän ihmettä

(ALEKSANDRIA) Maailmalle valittiin viikonloppuna uudet seitsemän ihmettä. Ihmeet valittiin yleisöäänestyksellä. Odotetun Kiinan muurin ohella ihmeiden joukkoon ylsivät muun muassa se,...

Close