Kategoriat
Urheilu

Superpesis Oy sallii tv-haastattelujen taustalla hyppivien pikkulasten ruumiilliset rangaistukset

(SAARIKENTTÄ) Se on liiankin tuttu näky jokaiselle tv-urheilun ystävälle: kun pesisottelun jälkeen kamppailun avainpelaajilta kysellään tunnelmia, hyppii taustalla useita idioottimaisesti irvisteleviä pikkulapsia mölisemässä turhanpäiväisyyksiä.
Mutta ei enää kauaa.
Ongelman jo pitkään tiedostanut Superpesis Oy on viimein ryhtynyt toimiin tämän kaikkia ärsyttävän lippalakkilauman saamiseksi kuriin. Keinoiksi otetaan ruumiilliset rangaistukset. ”Sitä kun pikku riiviötä koppaa luuvitosella ohimon korville niin kyllä loppuu pomppiminen saatana”, kommentoi pitkän linjan pesäpallovaikuttaja Oukari Isokello persehumalassa.
Isokellon mukaan ensimmäisestä irvistelystä tv-kuvassa seuraa kevyt läimäys, toisesta muutama reipas vyönisku pakaroille ja kolmannesta sakinhivutus ja lähettäminen postipaketissa Okavangoon.
”Sanon niinkun asiantuntijat ovat sanoneet: tappaa pitäisi saatanan äpärät”, hän jatkaa.

Koulunpihan korjauskerroin ei enää toimi

Kasvatuseksperttien mukaan lasten lisääntynyt häiriköinti ja perseily tv-kameroille johtuu yksinkertaisesti siitä, että vielä 1980-luvulla hyvin toiminut nk. koulunpiha-korjauskerroin ei enää vaikuta vanhaan malliin.
”Auta armias jos joskus vuonna 1987 olisit mennyt näkymään Urheiluruudun kuvassa naama räässä ja lippis vinossa. Siinä olisivat vitosluokan jullit välitunnilla pistäneet turpaan niin että soi”, sanoo psykologi Aimo Kaarlovuo ei juuri ollenkaan katkerana.
Lisääntyneen valvonnan takia tämä vuosikymmenet hyväksi havaittu systeemi on kuitenkin vajonnut alennustilaan. Sen seurauksena pikkulasten julkinen idiotismi onkin kasvanut huolestuttaviin mittoihin. Kaarlovuo vaatiikin nopeasti koululaitosta ottamaan käyttöön nk. selän kääntö -ohjelman ongelmien korjaamiseksi.
”Eikä se mun vika ollut että oli pipo päässä talvisin kun äiti käski enkä olis jäätelöä saanut ja sitten Ismo ja Heikki vei vessaan ja upotti pään pönttöön ja opettaja vaan nauroi ja sanoi että se kuuluu aikuistumiseen ja minua itketti ja kaveritkin vaan katsoi vierestä”, jorisee psykologi omaan itseensä käpertyneenä.

16 vastausta aiheeseen “Superpesis Oy sallii tv-haastattelujen taustalla hyppivien pikkulasten ruumiilliset rangaistukset”

Veikkauksen ja Ylen salaliitolla taas näytetään pesistä telkkarista. Niemisen Risto voisi keskittyä oikean urheilun tukemiseen ja jättää natsin keksimä käsikranaatinheittoharjoite valtavirtamedian ulkopuolelle, kenties jopa kesätyöpaikattomien journalistiopiskelijoiden temmellyskentäksi.
Siinä kun Eerikäinen paukauttaisi nauhurin kanssa kulkevalta hipiltä luulot pois hiilikuituisella kädenjatkeella, niin jo saataisiin taas otsikoita kesän hiljaisille viikoille.
“Matti laihdutti 8 kiloa!”

Oli se ennen eri meininki kun ajettiin 25 asteen pakkasella limudiskon jälkeen lippis päässä kännissä poliiseja karkuun ja nykyisin jannut pitävät pipoa päässä kesälläkin. Kyllä koulunpihan korjauskerroin piti asiat kohdillaan ja muutosta ei suvaittu. Nykyisin kukkahattutädit jeesustelavat kun Jani-Petteriä (11 vee) kiusataan pikkuisen koulumatkalla 😐

Urheilukanava vois keskittyä näyttämään oikeiden miesten urheilua kuten amerikkalaista jalkapalloa. Tampere Saintsin matseja haluisin nähdä enkä mitään vitun kynäniskojen salibandya tai homojen lentopalloa.

Ai niin, mainitsen vielä seuraavat asiat: maanpuolustus, isänmaa, Karjala-kysymys, miehittäjä-ryssä, tynkä-Suomi. Nämä siksi koska kaikki tosimiehet mainitsevat ne aina.

Yhdyn Jouko Kukon kannanottoon ja lisään vielä ukkosenjyrinän kuuntelun ja hevosten paskantamisen kattelun asialistalle.

Minä haluaisin mainita Kokoomuksen ja verohelpotukset. Lisäksi informoisin kansaa Sauli Niinistön sihteerin mainioista tis.. kaamistaidoista.

Meemimäisiä sanojen vahvistuksia huumorin ja maskullinisen kulttuurin kritisoinnin merkkinä.

Odotan innolla uutista, jossa todetaan havaitun, ettei pesäpallo oikeasti kiinnostakaan ketään, joten Superpesis oy myydään kiinalaisille, jotka tekevät siitä tai chi chuan -sarjan. Sitten nauretaan yhdessä kaikille, jotka nähdään räpylä kädessä.
Niin ja mikä ihmeen Superpesis? Onko tämä jotenkin ylivertainen versio tavallisesta pesiksestä? Onko olemassa hyperpesis, ultrapesis tai sambesis? Ja miksi superpesis; tunnetaanhan Clark Kentkin suomessa Teräsmiehenä? Ergo teräspesis?

Ne pikkulapset on niitä samoja pässejä, jotka aikoinaan nuoriso-ohjelma Jyrkin aikana hyppi jatkuvasti taustalla katukuvauksissa. Tyhmimmät piti potkia useamman kerran pois tieltä. Onneksi se Jyrkikin sitten loppui. Mutta ne lapset on vittu sittemmin saaneet ajokortit ja oikeuden ostaa alkoholia. Jälkiä paikkaillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aikuinen Harry Potter -fani ei halua tulla nähdyksi ensi-iltajonossa

(HELSINKI) Ensi yönä ensi-iltaan tuleva Harry Potter ja Feeniksin Kilta -elokuva alkaa jo koota lippujonoja elokuvateatterien edustoille. Suuri osa innokkaimmista...

Close