Kategoriat
Talous

Etanolin yömyyntiä halutaan rajoittaa

( ) Biopolttoaineiden käyttöönotto on törmännyt odotusten mukaiseen vastustukseen. Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä jätti myöhään perjantai-iltana eduskunnan kirjaamoon aloitteen, jolla halutaan kieltää etanolin myyminen iltayhdeksän ja aamuyhdeksän välisenä aikana. Aloitteen on allekirjoittanut kolmisenkymmentä kansanedustajaa yli puoluerajojen.
Aloitteessa vaaditaan myös, että huoltoasemilla myydään ainoastaan mietoa, korkeintaan kuusiprosenttista etanolia. Biopolttoainepumppuihin tulisi lisäksi liittää selkeä varoitus siitä, kuinka paljon ihmisiä kuolee vuosittain liikenteessä.
”Auto ja polttoaine ovat tappava yhdistelmä. Autoilu on myös yksi merkittävimpiä kansanterveydellisiä ongelmiamme läskien pysyessä läskeinä liikunnan puutteesta”, aloitteessa muistutetaan. Aloite tulee eduskunnan käsittelyyn heti kansanedustajien kesäloman päättyessä marraskuussa.

9 vastausta aiheeseen “Etanolin yömyyntiä halutaan rajoittaa”

Myös Kantasielun myymistä ja tutkimusta pitää rajoittaa,
paitsi jos tutkimus tehdään kantapään kautta.
Kantasolu ?

suomen kansassahan on aina elänyt usko vahva siitä, että alkoholiongelmat johtuu alkoholista ja, että ne rajoittamalla poistuu

Ongelmaksi tässä jää se, että alaikäiset voivat edelleen ostaa vuorokauden ympäri etanolipitoista polttoainetta huoltoasemilta.
”Toisaalta, suurin osa niistä kourulippispäisistä mopoilijoista joutaakin kuolla ihan luonnonvalinnan perusteella”, kommentoi asiaa Raisa Cacciatore, joka on silti hyvillään siitä, että ”on se parempi harrastus kuin liiman haistelu”.

Vaimoani on taas siteerattu väärin kommenteissa. Raisa ei ole sanonut että etanolin juominen olisi parempi harrastus kuin liiman haistelu. Raisa on vain sanonut että masturbointi rakastelun jälkeen kuuluu ikään ja on ok, varsinkin nuorille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paul Anka sittenkin kuollut

(PORI) Laulaja Paul Anka on edelleen kuollut. Torstai-iltana Ankan uskottiin esiintyneen Pori Jazz -festivaaleilla jopa 15000-päiselle yleisölle, mutta tämä osoittautui...

Close