Kategoriat
Talous

Samizdat-konserni osti TNS-Gallupin

Lehden toimittajat ovat joutuneet myymään äitinsä seksiorjiksi Romaniaan maksaakseen tuntuvan kauppasumman TNS-Gallupista.
Yritysosto on osa Lehden tulevaisuusstrategiaa, jonka turvin se toivoo pääsevänsä haistattamaan paskat Tärkeän Median Edustajalle, joka ensimmäisenä keksii soittaa tilatakseen mielipidemittauksen siitä, vaikuttaako Persianlahden jokamiehen luonnonkäyttöoikeuksia koskenut selkkaus Suomen tarpeeseen liittyä puolustusliitto Natoon.
Veljesi puolustusvajeessa,
Lehden Toimitus

3 vastausta aiheeseen “Samizdat-konserni osti TNS-Gallupin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Iranin sieppaamat suomalaiset saatiin pelastettua

Roistovaltio Iranin pelätyn poliisiin salaa sieppaamat suomalaismiehet on saatu vapaaksi, ulkoministeriön lähetystöneuvos G.O. G.O. Mannerheim kertoi helpottuneelle Lehden toimitukselle aamupäivällä....

Close