Kategoriat
Oikaisut

Oikaisu: Suomi on sittenkin urheilumaa

(MOSKOVA) Suomi on sittenkin, nyt, tulevaisuudessa ja ikuisesti, urheilumaa, eikä mikään hinttien kulttuurikehto. ”Vitut kulttuurista”, onnesta ja metanolista humaltunut Pena lausuu onnenkyyneleiden keskeltä.

11 vastausta aiheeseen “Oikaisu: Suomi on sittenkin urheilumaa”

Toivottavasti ei voiteta kisoja, ettei niitä tarvitse järjestää Suomessa ensi vuonna. Mitäköhän ihmiset ajattelevat tuollaisesta maskipäisesta joukosta joka meitä nyt edustaa siellä. Ja niinhän sitä sanotaan että, jääkiekon MM-kisat ovat homoille kuin jalkapallon EM-kisat heteroille. Hard puck hallelujaa!

Onko sisäministeriö varautunut katastrofitilanteen aiheuttamaan kaaokseen? Nimittäin, että, jos Suomi voittaa toukokuussa Euroviisut ja jääkiekon ämmämkultaa yhtäaikaa niin siitä on kuulkaa suihkulähteet kummissaan!

Ensi maanantaina on odotettavissa kiirettä sosiaalitoimistoissa ja käräjäoikeuksien kanslioissa – ennätysmäärä lastensuojeluilmoituksia ja avioerohakemuksia tullaan jättämään.
Perhe Korhonen
Tulossa on rankka viikonloppu Korhosen perheessä. Perjantaina kotisohvan loordi vetää ensimmäisen mäyriksen. Lauantaina lätkän välierän aikana ja jälkeen menee pari korillista, ja mikäli Suomi häviää tai voittaa alkaa hirveä dokaus ja lapset saavat pelätä. Äiti katsoo itku kurkussa Euroviisuja yömyöhään sen minkä Suomen Leijonan möykältä pystyy. Jesse ja Toni ja Janica kuuntelevat sängyn alta Ukrainan foliotantan hanuriteknoa.
Sunnuntaina on sitten mitalipelit, ja kaupat kiinni silloin kun eniten kaljaa tarvitsisi. Voi vitun äitienpäivä! Onneksi Ärrä on auki. Jos Suomi saa mitalin, on syytä lähteä ajelemaan autolla ympäri toria paljas yläruumis ulkona ikkunasta. Eipähän akka marise kun ei kukaan ole leiponut kakkua. Ja näkeepähän kavereita, vaikka ne eivät ole tuntevinaan. Ja oikeassahan Korhosen isäntä on: Äitienpäivä tulee joka vuosi, mutta lätkän MM-kisat on harvinaista herkkua!

No joo, vastustaja oli hyvä. Sitten lisättiin luistelua, ja alettiin pysyä hyvin perässä. Eteenpäin ollaan koko ajan menossa, ja tästä on hyvä jatkaa.
Tokassa erässä oma peli pysyi hyvin kasassa, vaikka otettiin turhia jäähyjä. Maltettiin kuitenkin pelata ja pidettiin tunteet kontrollissa.
Kolmanteen erään lähdettiin hyvällä asenteella ja korkealla moraalilla. Varakapteeni J.Ruutu mm. kävi pyytämässä anteeksi kaikilta vastustajan pelaajilta, joita oli taklannut vahingoittamismielessä.
Välipäivät vedetään oman pään ja pohojanmaan kautta.
Aamujäillä käydään hakemassa tuntumaa ja totuttelemassa pukukopissa Aki-Petteri Bergin pelikamppeiden hajuun. Lisäksi etsitään porukalla, kenen pelihanskaan Peltosen Ville on laittanut tekarinsa. Kävi miten kävi, pidetään jäällä tunteet kontrollissa, eli ei itketä lauantaina
Täytyy vain lisätä luistelua ja kiekollista peliä.
Tästä on hyvä jatkaa.

Italia voitti jalkapallon MM-turnauksen sen takia Mafia piti Saksan kokaiini myynnin käynnissä, eikä puutetta ollut.

Älkää unohtako jokaäidin unelmavävyä, Kimi Räikköstä, joka tulee myös äitienpäivänä (ellei ole dumppaamassa tiedättemitä.)

Vastaisuudessa Suomea, tuota pikku plänttiä joka vuonna 2007 joutui yhdessä Viron kanssa liittymään itänaapuriin ankarien painostustoimien seurauksena, tullaan todellakin muistelemaan Urheilumaana.

Maailmankaikkeuden suurimman neron, pelikirjailija Petteri Sihvosen mielestä Suomi ei ole siltikään urheilumaa, koska se jätti finaalissa korjaamatta pelikirjastaan ne virheet, jotka Sihvonen oli huomioinut välierässä ja sitä ennenkin ihan aina.
”Muutaman kerran kun vielä mainitsen lyhytsyöttöpelin ja kenttätasapainon, niin saadaan taas kolumniin riittävä määrä sanoja”, analysoi Sihvonen omaa nerokkuuttaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi profiloituu tulevaisuudessa kulttuurimaaksi

(MOSKOVA) Suomi profiloituu tulevaisuudessa yhä vahvemmin kulttuurimaaksi. Päätös tapahtui myöhään torstai-iltana USA:n myötävaikutuksella. USA tarjosi monesti Suomelle mahdollisuutta säilyttää maan...

Close