Kategoriat
Kotimaa

Poliisi piirittää Säätytaloa

(HELSINKI) Poliisi on piirittänyt Säätytalon Helsingin Snellmaninkadulla. Liikenne kadulla on katkaistu, ja Säätytaloa vastapäätä sijaitsevaa Suomen Pankkia evakuoidaan parhaillaan. Myös muita lähirakennuksia suunnitellaan tyhjennettäväksi. Myös jalankulkijoiden pääsy Senaatintorille on katkaistu.
Poliisi ei suostu paljastamaan, minkä takia Säätytalolta soitettiin hälytyssoitto hätäkeskukseen vähän kello yhden jälkeen. Ohikulkijat kertovat kuulleensa Säätytalolta päin tuliaseen laukauksia. Jotkut kertovat kuulleensa räjähdyksen. Poliisi yrittää ilmeisesti parhaillaan saada yhteyttä Säätytaloon, mutta toistaiseksi piirittäjät ovat pysytelleen talon ulkopuolella.
Säätytalolla aloitettiin tänään aamupäivällä hallitusneuvottelut.

Yksi vastaus aiheeseen “Poliisi piirittää Säätytaloa”

Tilanne on nyt ohi. Paikalle hälytetty ambulanssille antoi ensiapuna Arajärvelle nesteytyshoitoa, ja nyt voidaan palata yksinkertaisten päiväjärjestykseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pikasähke (päivitetty)

(HELSINKI) Poliisin antaman tiedotteen mukaan Snellmaninkadun hälytystehtävä on tullut Säätytalolta. Poliisi on sulkenut Snellmaninkadun sen molemmista päistä ja kehottaa kansalaisia...

Close