Kategoriat
Kotimaa Sähkeet

Pikasähke (päivitetty)

(HELSINKI) Poliisin antaman tiedotteen mukaan Snellmaninkadun hälytystehtävä on tullut Säätytalolta. Poliisi on sulkenut Snellmaninkadun sen molemmista päistä ja kehottaa kansalaisia välttämään liikkumista myös Senaatintorin läheisyydessä.
Ohikulkijoiden mukaan Säätytalolta kuultiin vähän kello yhden jälkeen laukauksia. Jotkut soittajat ovat kertoneet kuulleensa paikalta myös vaimean räjähdyksen. Paikalle on hälytetty poliisin lisäksi myös pelastuslaitoksen yksikköjä.
Säätytalolla käydään parhaillaan hallitusneuvotteluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pikasähke

(HELSINKI) Poliisi on saanut hälytystehtävän Helsingin Snellmaninkadulle. Ohikulkijoiden mukaan kadulta on kuultu kiihkeää ammuntaa, jopa räjähdyksiä. Paikalle on hälytetty myös...

Close