Kategoriat
Kotimaa

Joka neljäs vanhempi nähnyt lapsensa selvinpäin

(VANTAA) Joka joka kuudes äiti ja joka toinen isä on nähnyt lapsensa selvin päin. Tämä käy ilmi Stakesin tuoreesta Mieti, miten humallut nopeimmin -kyselytutkimuksesta. Tutkimusta varten haastateltiin 3-13 alle 70-vuotiasta vanhempaa.
Lasten näkeminen selvin päin tuntuu tutkimuksen mukaan pahalta useimmista vanhemmista. Tutkimukseen vastanneet vanhemmat luonnehtivat lapsiaan selvin päin nähtyinä muun muassa ”helevetin rasittaviksi”, ”tyhmimmiksi vahingoiksi vittu ikinä” ja ”rumiksi”. Useimmat vanhemmat kertoivatkin vetäneensä kännit osuessaan selvin päin näkemään lapsensa.
Lasten juhlat myös pelottavat osaa aikuisista. Yli puolet vanhemmista osallistuu toisinaan lasten juhliin. Useimmat vetävät tällöin kännit. Vähäinenkin alkoholin käyttö voi olla ratkaisu, sillä se puolestaan pelottaa lasta ja antaa vanhemmille tunteen kontrollista.

6 vastausta aiheeseen “Joka neljäs vanhempi nähnyt lapsensa selvinpäin”

!!!Mainos!!!
Tutkimusten mukaan jopa 55% suomalaisista haluaisi nähdä Tanja Saarelan alasti. Näistä suurin osa on miehiä tai poikia, joukossa myös muutamia vammaisia ja ulkomaalaisia. Matti Vanhasen haluaisi nähdä alasti lähinnä opposition jyrkempi siipi.
Nyt tarjoamme mahdollisuutta nähdä Tanja Saarela alasti:
1. Klikkaa itsesi nettisivuillemme.
2. Riisu kaikki vaatteesi.
3. Klikkaa Tanjan kuva auki.
–> nyt näet Tanja Saarelan alasti!
Sivustollamme voit myös nähdä arkkipiispa Jukka Paarman umpikännissä.
1. Pue vaatteet takaisin yllesi
2. Juo muovikassillinen viinaa
3. Klikkaa auki Jukan kuva
4. Odota viinan kihahtavan päähän
–> nyt näet Jukka Paarman umpikännissä!
Tämä mainos on maksettu, eikä Lehti ole millään tavoin vastuussa sen sisällöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: Lapset rakastavat humalaisia vanhempia

(ALTIA) Lasten mielestä vanhempien alkoholismi on ihana asia, joka tekee äitistä ja isistä rakastettavia. Jyväskylän yliopiston nollatutkimusyksikön uuden selvityksen mukaan...

Close