Kategoriat
Politiikka

Vaalianalyysi: Porvarihallitusta pukkaa

(TOIMITUS) Lehden analyytikkoryhmän mukaan vaalien tulos on selvä: punamulta kaadetaan maahan ja porvariston vähäpätöinen viehätysvoima vaihtui hillittyyn charmiin. Edessä on lyhyet ja nopeat hallitusneuvottelut, jonka tuloksena Suomeen saadaan porvarihallitus.
”Hyvinhän se meni viimeksikin”, kommentoi yliupseeri Ropponen.
Myös muut merkit viittaavat porvariyhteistyöhön. Matti Vanhasen ja Jyrki Kataisen ahnas kielisuudelma Ison pajan salissa kertoo Lehden analyytikkoryhmän mielestä paitsi porvarihallituksesta myös vahvasta eroottisesta latauksesta. Myös Merkuriuksen ja Uranuksen konjunktio sekä helsinkiläisen trendiyökerhon lattialle teurastetun vuohen sisäelimet viittaavat vahvasti keskustan ja kokoomuksen yhteistyöhön.
”Resistance is futile”, arvioi komentaja Borg.

11 vastausta aiheeseen “Vaalianalyysi: Porvarihallitusta pukkaa”

Hmmm, kumpi nyt olikaan Uranus: Vanhanen vai Katainen? Vaatiiko Katainen eroottiselta lataukselta ihan ”väkivaltaa”. No, onnittelut Lehdelle: satiirin aiheet jopa lisääntyvät seuraavat neljän vuoden aikana.

Siis ”seuraavan”. En osaa kirjoittaa kun edessä on kaksi näppäimistöä ja monitoria.

Porvarihallituksen odotetaan ensi töikseen peruvan Sanoman Zahra Abdullalle lupaaman kansanedustajapaikan, antavan rakennusluvan yhdeksännelle ydinvoimallalle riippumatta siitä löytyykö rakennuttajaa, kasvattavan maataloustukia, huolehtivan siitä, että homot eivät vittu ikinä saa adoptio-oikeutta, sekä lisäävän rikoslakiin uuden rikosnimikkeen ”demarin pahoinpitely”, joka on laitonta, muttei rangaistavaa.

Kuka kansa on? Kuka minä olen? Kansa ”tyhjensi pajatson”. Eletään 20-pennisillä seuraavat neljä vuotta. Hyvää yötä porvareille?

Kyllä Suomen pitkät, ylipainoiset ja ohuthiuksiset alkuasukkaat osaavat kujeilla: Ensin suorassa lähetyksessä onnitellaan liikuttunutta läpimenijää. Sitten ihan viimeisillä sekunneilla: Sori, ulos jäit, somali. Sauli ”Butthead” ”60-kertaa niin paljon ääniä” Niinistö kommentoi: ”Höhö-höhö-höhö. Cool!”

Kyllä Suomen pitkät, ylipainoiset ja ohuthiuksiset alkuasukkaat osaavat kujeilla: Ensin suorassa lähetyksessä onnitellaan liikuttunutta läpimenijää. Sitten ihan viimeisillä sekunneilla: Sori, ulos jäit, somali. Sauli ”Butthead” ”60-kertaa niin paljon ääniä” Niinistö kommentoi: ”Höhö-höhö-höhö. Cool!”

Pankkitukihakemuksia voi lähetellä eduskunnan käsiteltäväksi.
ps. muistakaa muuttaa markat euroiksi.
50 Miljardia Markkaa.

”Ihanaa”, totesivat kravattikaulaiset kokoomusnuoret kähmiessään jo estottomasti kokoomustyttöjen tissejä.
”Ihanaa”, totesivat kokoomustytöt juotuaan itsensä sellaiseen siiderihumalaan, että tissienkourimiset eivät enää häirinneet.
”Ihanaa, porvarihallitus”, päätettiin samalla EVA:n juhlaseminaarin ja ihan vitun kaikkien kilpailukyky-laivaseminaarien nimeksi.

Kotimaa Lyhyesti
(Helvetti) Kataisen paskainen hymy levisi lopulta korvasta korvaan.
Urhien joukossa ei Suomalaisia

Oli aikakin saada Suomeen porvarihallitus, jospa nyt saatas potkittua töihin kaikki saatanan sosiaalipummit…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Heinäluoma: mitään ei ole ratkaistu, ja jos onkin, sillä on turha vielä spekuloida

(HELSINKI) Valtiovarainministeri Eero Heinäluoman mukaan vaalituloksesta ei tulisi vielä vetää hätäisiä johtopäätöksiä. Heinäluoma haluaa ensin odottaa kansan todellisen tahdon selviämistä....

Close