Kategoriat
Sähkeet

Pikasähkeitä eduskuntavaaleista

Vilkkaus laskussa – Äänestysinto eduskuntavaaleissa on lopahtanut tyystin illan aikana, raportoidaan vaalipaikoilta. Kello 20 jälkeen yhtään ainutta ihmistä ei ole käynyt antamassa ääntään missään päin maata. Selitykseksi asiaan epäillään SAK:n vaalimainontaa.
Hallituskokoonpano muodostumassa – Ennakkoäänten perusteella Ruotsalaisen kansanpuolueen RKP:n paikka hallituksessa on varmistumassa. Puolueen puheenjohtajan Stefan Wallinin mukaan tämä merkitsee Suomen säilymistä kaksikielisenä. Puolue lupaa taipua kaikissa muissa asiakysymyksissä, kuten ennenkin.
Asiat vaikuttivat äänestyspäätökseen – Useat eri tekijät ovat vaikuttaneet äänestyspäätöksiin. Erityisen tärkeiksi koettiin ehdokkaiden mielipiteet sekä puoluekanta. Merkitystä oli myös vaalipiirillä ja äänestyspaikkojen aukiololla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tervetuloa Lehden vaalistudioon

(TOIMITUS) Suomen suosituin ja seuratuin verkkomedia Lehti seuraa tänäkin vuonna vaali-iltaa tiiviisti alusta loppuun saakka. Tarjoamme illan kuluessa tuoreimmat tulokset,...

Close