Kategoriat
Kotimaa

Iltapäivälehdet mukana kuolonkolarissa

(TAMPERE) Järkyttyneet iltapäivälehdet eivät vielä halua puhua maanantaisesta ihmishengen vaatineesta onnettomuudesta. Ne eivät kuitenkaan syytä ketään tapahtuneesta.
Iltalehti oli yhdessä Ilta-Sanomien kanssa menossa normaalisti painoon maanantaina, kun kansanedustaja Kimmo Sasin auto ajautui väärälle kaistalle. Seuranneessa kolarissa molempien lehtien lööppi meni uusiksi. Lehdet toivovat nyt saavansa mahdollisuuden toipua rauhassa.
”Arkeen on varmasti vaikea tämän jälkeen päästä kiinni. Tuntemattomien ihmisten kolarit eivät ikinä pysty täyttämään sitä aukkoa, jonka kansanedustajan ajama kolari sisäsivuille jättää, kannesta ja lööpeistä nyt puhumattakaan” tiivistää molempien tunnot Iltalehti.
Iltalehti ja Iltasanomat ovat molemmat täysvärisiä tabloidilehtiä. Ne ilmestyvät kuutena päivänä viikossa. Iltalehden levikki on noin 130 000, lukijoita sillä on päivittäin noin 350 000. Ilta-Sanomien levikki on noin 200 000. Molempien irtonumeron hinta on yhden euron (1,20 toim. huom.).

8 vastausta aiheeseen “Iltapäivälehdet mukana kuolonkolarissa”

Tässäpä on kansanedustaja, joka ihan henkilökohtaisesti vaikuttaa kansalaisten elämään.

Nykytilasta järkytttyneet Iltapävärit ovat kyllä jo jonkin aikaa maksaneet 1,20 euroa per irtsari. Paitsi Ylöjärven Teboililla.

Soittelin juuri tässä Iltalehden lakimiehelle Rantalaiselle ja kyselin hoitotahtoa ja testamenttia. Juristi kertoi, että Iltalehti on kieltänyt tekohengityksen (vaikka sitä on annettu sille jo vuosikausia) ja muutkin elvytysyritykset. Testamentissaan se on luvannut sarjakuvat Lapin Kansalle, skandaalijutut entiselle omistajalleen Daily Mirrorille ja kaiken muun kasvuravinteeksi eroosion vaivaamalle pohjois-Nigerialle. Tapasin Kluuvissa myös kourallisen kodittomia iltatyttöjä, jos jollain on käyttöä heille, yst.ilm. tämän lehden toimitukseen.

Iltapäivälehdet maksavat 1,20e per itsari. Nyt jojo alkaa jo kannattamaan!

Ratissa nukkuvien puoluejohto lisäsi, että ”kina jostakin mainoksesta” tuntuu nyt toisarvoiselta.

Nimetön N. kans.ed. tampereelta syyttää kuolonkolarista
demareita, tai ainakin s a k on syyllinen.
tosi on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kaikkia vaalimainoksia uhkaa vetäminen pois julkisuudesta

(KONSENSUS) Tulevien eduskuntavaalien mainonta on menossa kokonaan uusiksi. Lehden saamien tietojen mukaan kaikki suuret puolueet aikovat vetää mainoksensa pois katukuvasta...

Close