Kategoriat
Kulttuuri

Oikeus asetti Riisutun miehen levityskieltoon

(KOLMAS NÄYTÖS) Helsingin hovioikeus on asettanut Aku Louhimiehen ohjaaman Riisuttu mies -elokuvan esityskieltoon. Oikeus perusteli päätöstään sillä, että ”leffa on pääsääntöisesti ihan paska”.
”Lihava Samuli Edelmann haahuilee ympäri Turkua, on runkattavana ja ratsastaa aasilla? Voi Jeesuksen vittu sentään”, hovioikeudenneuvos Puntti Ananas sanoi.
Päätös tarkoittaa sitä, että elokuva on poistettava teattereista välittömästi, eikä sitä saa myydä tai vuokrata dvdllä. Lisäksi hovioikeus suositteli päätöksessään Louhimiehen pitämistä etäällä kameroista ja Edelmannin lukitsemista komeroon. Oikeus ei ottanut kantaa siihen, olivatko elokuvantekijät loukanneet alkuperäisen käsikirjoituksen tehneen Veli-Pekka Hännisen oikeuksia.
”Ai oliko siinä käsiskin?” kommentoi Ananas.

10 vastausta aiheeseen “Oikeus asetti Riisutun miehen levityskieltoon”

Käsikirjoittaja: ”Tämä nyt on vain käsitetty väärin”
(LASIPALATSI)
Riisuttu mies -elokuvan alkuperäisen käsikirjoituksen tehnyt VP Hänninen halusi oikaista perustavanlaatuisen väärinkäsityksen elokuvakiistaan liittyvässä uutisoinnissa.
-Siis eihän kysymys ole siitä, että käsikirjoitusta olisi muutettu, vaan kun minä niin kovin olisin halunnut nähdä pääosassa sen ruman äijän sijasta riisuttuna naispuolisen näyttelijän, Louhimiehen päänahkaa käsissää hypistelevä, kyyneliään pidättelevä Hänninen sopertaa.
-Ai mitä? Onkos se nimi muka vaihdettu, alastomasta naispapista fetisistisen kasvutarinan kirjoittanut Hänninen kysyy.

Oikeudenmukaisessa rinnakkaistodellisuudessa näin kohdeltaisiin kaikkia Aleksi Mäkelän ohjaamia ja Markus Selinin tuottamia ”elokuvia”.

Oikeus asetti riisutun miehen levityskieltoon, koska kun riisuttu mies levittää niin se ei ole lasten katsottavaa.

Kyllä minä tämän aion katsoa. Olen nauhoittanut kaikki chat-ohjelmatkin vuodesta 2000.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Puoluejohtajat puhuivat ääneen

(HELSINKI) Suurten puolueiden johtajat päätyivät tänään tiukkaan kädenvääntöön veronkevennysten tarpeellisuudesta ja todellisista vaikutuksista. Keskustelu liikkui sekä käytännön esimerkkien, että todellisten,...

Close