Kategoriat
Talous Ulkomaat

Turkmenistan ja Keskisuomalainen neuvottelevat yhdistymisestä

(AGABAT – JYVÄSKYLÄ) Keskiaasialainen Turkmenistanin tasavalta ja lehtiyhtiö Keskisuomalainen vahvistavat keskustelevansa yhdistymisestä. Keskisuomalaisen hallitus käsittelee asiaa iltapäivällä, Turkmenistanin hallitus hätäistunnossaan 26. joulukuuta.
Keskisuomalaisen konsernijohtaja Erkki Poranen ei kommentoinut yhdistymishanketta enempää kuin mitä pörssitiedotteessa oli kerrottu. Porasen mukaan yhdistyminen hyödyttäisi niin lukijoita, mainostajia, osakkeenomistajia kuin Turkmenistanin kansaa.
Turkmenistan on ajautunut kriisiin rakastetun hullun diktaattorinsa Saparmurat Nijazovin äkillisen kuoleman jälkeen. Porasen mukaan yhdistymisellä voitaisiin turvata turkmenistanilaisille jatkossakin laadukas hallinto ja tiedonvälitys.
Lehden tietojen mukaan Nijazovin seuraajaksi on nousemassa Keskisuomalaisen päätoimittaja Erkki Laatikainen.

3 vastausta aiheeseen “Turkmenistan ja Keskisuomalainen neuvottelevat yhdistymisestä”

Alma-median on ostanut tähän asti tuntematon kazakhstanilainen Alma Atan lähistöllä jurtassa asuva sijoittaja, joka kurkkuäänin kieltää jyrkästi että hän olisi Gazpromin bulvaani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaiset juovat yhä jumalahakuisemmin

(PORVOO) Suomalaiset ovat perinteisesti olleet ehtoolliselle menevää kansaa. Kansanperinne alkaa kuitenkin olla jo kansanterveydellinen uhka: ehtoollinen on viime vuosina alkanut...

Close