Kategoriat
Ulkomaat

Maajussit: Saddamin kuolemalla kauaskantoisia seurauksia

(VALKEALA) Uutinen Irakin entisen presidentin Saddam Husseinin hirttämisestä yllätti televisiosta tutut maajussit perinpohjaisesti. Teloitus sinänsä oli odotettu, mutta tuomion nopea täytäntöönpano herätti kysymyksiä.
”Todennäköisesti Irakin hallitus halusi osoittaa pystyvänsä ripeisiin ratkaisuihin. Täytyy muistaa, että pääministeri Nuri al-Malikin kansansuosio on ollut laskusuunnassa”, analysoi karjatilallinen Sika-Harri.
Sika-Harrin mielestä kuolemantuomio on aina kiistanalainen asia, mutta hän ei katso aiheelliseksi kiistää Saddamin oikeudenkäynnin laillisuutta tai rehellisyyttä. Samaa mieltä on hunajantuottaja maajussi-Jussi Rossi.
”Oikeudenkäynti oli Irakin viranomaisten voimannäyte. Voi kuitenkin olla, että teloituksen myötä Saddamista tulee jonkinlainen marttyyrihahmo varsinkin äärilaidan sunnien keskuudessa. Tosin on huomattava, etteivät Nürnbergin hirttotuomiotkaan tuoneet natsijohtajien ylle mitään sädekehää. Seuraukset jäävät nähtäväksi”, maajussi-Jussi pohtii.
Maajussi-Anssi olisi puolestaan teloittanut myös Saddamin koirat.

6 vastausta aiheeseen “Maajussit: Saddamin kuolemalla kauaskantoisia seurauksia”

”Niin eihän siinä kirjassa tosissaan tainnutkaan olla mainintaa näitten neitsyiden sukupuolesta.”, kommentoi paratiisista tavoitettu, hieman harmistuneen oloinen Saddam.

Onneksi niittasitte tämän, tai joku ”tiedotusväline” olisi tehnyt sen oikeasti.

”Sinussa ei, Saddam, ollu mittään vikkaa!” muisteli Pohjois-Savosta tavoitettu Risto.

Rauha hänen muistolleen. Eniten jään kaipaamaan hänen inhimillisyyttään ja rakkauttaan elämään – jättihän hän Darfurissa ampumatta yhden kapisen lehmän.
Reilu mies – ei pannut hirttoköyttä hanttiin. Ketä muuten ne S/M -miehet siinä köyden ympärillä olivat? Seksi taas mielessa – varmaan panisivat vaikka kuollutta rottaa – tai Sad Dam:ia.
Love, peace and FUCK THE MAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Saddam Hussein: Ystävä, työtoveri, vitun hullu

NEKROLOGI Lauantaiaamuna saimme kuulla meitä kaikkia syvästi järkyttäneen uutisen. Rakas ystävämme ja työtoverimme Saddam Hussein oli menehtynyt äkillisen sairauden murtamana....

Close