Kategoriat
Kotimaa

Ilmavoimat iski haapanatukikohtiin

(KRUUNUPYY) Ilmavoimien koneet ovat moukaroineet tulisesti useita haapanatukikohtia eri puolilla Suomea aamun ja aamupäivän aikana. Toistaiseksi vahvistamattomien tietojen mukaan useita vesi- ja suoalueita sekä rantaniittyjä on pommitettu ainakin Kruunupyyssä, Pylkönmäellä ja Kauniaisissa. Uhreista ei ole tietoa.
Puolustusvoimain komentajan Juhani Kaskealan mukaan pommitukset ovat ”rajoitettu kostotoimenpide” haapanasissien leirejä vastaan. Haapanoiden aseellinen siipi räjäytti syyskuussa itsemurhaiskulla Suomen ilmavoimien Hawk-harjoitushävittäjän Kruunupyyssä. Haapanasissejä epäillään myös useista aikaisemmista ilmavoimien koneita vastaan tehdyistä terrori-iskuista.
Haapana on sorsalintuihin kuuluva muuttolintu, ja sitä tavataan koko maassa aina Lappia myöden. Suurin osa haapanoista on rauhanomaisia kasvissyöjiä jotka lentävät talveksi Länsi-Eurooppaan, mutta hajanaiset aseistetut ryhmät saattavat yrittää talvehtimista Suomessa.
Lukuisista yrityksistä huolimatta haapanasissien kanssa ei ole päästy neuvotteluyhteyteen. Myös tiedot sissien aseellisen toiminnan päämääristä ovat ristiriitaisia.
”Viuu-vi-vi-viuu”, haapanakomentaja Penelope sanoi aamulla antamassaan tiedotteessa ja vannoi, etteivät sissit unohda jäsentensä surmia.
”Kerrrrrrr-kerrrrr-kerrrrr”, komentaja uhkasi.

14 vastausta aiheeseen “Ilmavoimat iski haapanatukikohtiin”

Pylkönmäkeä moukaroitu??? Sinne tässä pitäis viettämään joululomaa. Minkä ilmavoimat menivätkään tekemään! Sinne meni sekin vähäinen luottamus ilmavoimia kohtaan. Eikä edes tissejä mainittu!

Tämä on ratkaiseva hetki Suomen historiassa.
Oikea vihollinen on löytynyt ja tunnistettu.
SUOMEN ilmavoimien tarkoitus ratkennut.
Ruotsissa on kai tuhat hävittäjää, eli niille emme pärjää.
Eesti-Viroon emme kai hyökkää, Neuvosto-Venäjää
vastaan tuli viimeksikin ”hopeaa”.
Suomen ilmavoimien tähänastinen ”salainen” tarkoitus on ollut
olla vastavoima Ahvenanmaalle, joka uhkaa Suomen itsenäisyyttä.
No, Israel-Suomi 1-0, aiemmin tänä vuonna hieman sekoitti
ylimmän johdon päitä.

nyt kun ilmavoimat ovat iskeneet silmänsä haapanoihin, olisi oleellista jos myös muut sissijärjestöt, kuten torien lokkiterroristit, laitettaisiin ojennukseen. operaation toteuttajana voisi nyt kun ilmavoimat on jo varattu olla vaikkapa merivoimat ja miksei rannikkotykistö. ongelma on suuri mm. suurissa kaupungeissa, varsinkin turussa, jonne suurin osa operaatiosta tulisi kohdistaa, sillä suurimman tukikohdan menetettyään on luultavaa, että koko maan lokit palaavat sinne mistä ovat tulleet. ja kun joukot ovat jo liikekannalla, voitaisiin samalla käydä hoitamassa koko naapuruston lokkiongelmat aloittaen vaikkapa pietarista ja siirtymällä tallinnan kautta ”siivoamaan” ruotsin rannikkokaupunkeja yksi kerrallaan…

Myös hirvien järjestämä jokavuotinen protestikampanja sai jälleen näkyvyyttä useilla paikkakunnilla. Hirvethän vaativat joka vuosi enemmän ja enemmän männyntaimia. Nykyinen rapiat 400 tainta kuussa kun ei riitä juuri mihinkään, varsinkaan jos meinaan jonkinlaista elintasoa pitää yllä! Jos muutosta asiaan ei ole luvassa, aikovat elukat harrastaa ihmisten kimppuun hyökkäilyä maanteillä jatkossakin.

”Odottakaapa ensi kesää, perkele!”, kommentoi aihetta munana talvea viettävä hyttynen (culicidae). Hyttynen aikoi myös kuoriutua (parin sadan miljoonan kaverinsa kanssa) jo maaliskuussa, jos tarve vaatii. ”Verta pakkiin!”, inisi tyyppi lopuksi.

Muistan tosin nähneeni erään propagandapaidan, jossa oli kuvia culicidae-heimon jäsenistä ja teksti ”Finnish Air Force”. Ovatko nämä liittyneet käpykaartiin oravien (sciuridae) kanssa?

Vai muka haapanat räjäyttivät hävittäjän!
Kysehän oli nimenomaan Puolustusvoimien harjoittamasta terrorista viatonta siviilihaapanaparvea kohtaan. Ornitologinen provokaatio!

Lintu ja haapanakomentaja Penelope ei taida olla nisäkäs, joten ei ole tissejäkään. Tämä on syvältä. Kehoitan teitä siteeraamaan ainoastaan poikasiaan imettäviä lajeja, myös S.P.Q.R Mannerheimia saa siteerata, koska se on kivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Spitaalisten pikkujouluissa irtonainen tunnelma

(MYKOBAKTEERI) Spitaalisten pikkujouluissa vallitsi tänäkin vuonna erittäin rento tunnelma. Paikalle saapunut leprakansa oli liikkeellä hulvattomalla juhlamielellä, ja pikkutunneilla tanssilattialla nähtiin...

Close