Huhtiniemen luurangot todennäköisesti mammutteja

0
10

(LAPPEENRANTA) Lappeenrannan Huhtiniemestä löydetyt luurangot ovat todennäköisesti villamammutteja, arvelee alueella kaivauksia tehnyt Keskusrikospoliisi.

”Luurangot lienevät noin 10 000 vuotta vanhoja. Kuolinsyystä ei pystytä sanomaan mitään varmaa, mutta ilmeisesti nämä mammutit eivät kuitenkaan liity huhuttuihin jatkosodan aikaisiin teloituksiin”, toteaa Keskusrikospoliisin kommentointiyksikön johtaja Indiana Jones.

Mammuttien henkilöllisyydestä ei ole tietoa; haudasta löydetyn ortodoksisten esineistön perusteella niiden on kuitenkin arveltu tulleen Siperiasta.

Uusia huhuja liikkeellä

Krp:n lausunto ei ole kuitenkaan katkaissut virtaa Lappeenrannassa villisti pyörivältä huhumyllyltä. Uusimman teorian mukaan mammuttien kuolema olisi ilmastonmuutoksen aiheuttamaa.

Kylänmies J.K. Paasikivi (nimi muutettu) kertoo kuulleensa nuorena tarinoita, joiden mukaan Huhtiniemen alueella olisi takavuosina päättynyt jääkausi.

”Peittelevät saatanat taas jälkiään! Kansan ei haluta tietävän totuutta!”, Paasikivi totesi toimittajan kustantamassa nousuhumalassa.

10 lukijakirjettä

 1. Kaatuva puu sanoo:

  Oliko Huhtiniemessä kuolleiden mammuttien joukossa paaveja?

  (0)
 2. Rudolf H sanoo:

  Kansan keskuudessa elää sikeästi tarina, jonka mukaan mammutit olisi ammuttu Palmen murha-aseella? Keskusrikospoliisi kiistää jyrkästi paavin osuuden mahdolliseen rikokseen.

  (0)
 3. Einari Keskipörhölä sanoo:

  Mutta eikös Arno Kotron kirjoittama proosa kuitenkin murhannut nämä “mammutit”? Epäilen myös Päivi Räsäsen tyttärenpuhelinnumeroa Olof Palmen murha-aseeksi!
  “Kaivakaa mulle hauta!” karjui päihtynyt kyläpelle Ural vuorilta.

  (0)
 4. mission imbecil sanoo:

  Ei kun ne on zombeja jotka heräisivät henkiin kun Kongon mandrilli lukisi viikon ajan ääneen alligaattorinnahalla päällystetystä Pyhästä Kirjasta Arno Kotron runoja, Olli Kivisen kolumneja sekä EU:n perustuslakia.

  (0)
 5. Jopo kiven takana piilossa sanoo:

  en Tiedä mItä Sitten pitäiSi kIrjoitTaa jos t-sanat kielletään?

  (0)
 6. Kaatuva puu sanoo:

  Mutta Ainahan Ihminen Nauttii Inhimillisestä Toiminnasta Toimeentulomenetyksen Uhallakin. Toisaalta Ilmeisesti Suomessa Saadaan Iloa Työttömyydestäkin.

  (0)
 7. ilmaisee demokraattisesti mielipiteen sanoo:

  Minustakaan t-sanoja ei tarvita joka “uutiseen”, uutisista puhumattakaan.

  (0)
 8. Joe Cock sanoo:

  Itse epäilisin, että Huhtiniemen alueella on liikkunut neuvostoliittolaisia sukellusveneitä.

  (0)
 9. Eturivin ykkösnikki sanoo:

  Joku kommentoija on selkeästi allerginen tisseille. Surullista.

  (0)
 10. Todelliset syylliset esiin! sanoo:

  Oisko Juha Valjakkala nuoruudessaan käynyt omenavarkaissa ja hiljentänyt ja haudannut todistajat.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.