Kategoriat
Sähkeet

Yllätykselliset sähkeet keskiviikoksi

Pendolino saapui ajallaan – Kuopiosta Helsinkiin matkalla ollut Pendolino-juna S76 saapui keskiviikkona Helsinkiin aikataulun mukaisesti kello 17:48. VR:n viestintäosasto epäilee syyksi teknistä vikaa, mutta ei sulkenut pois vandalismin mahdollisuutta. Ratahallintokeskus tutkii asiaa.
Venäjällä ei tehty palkkamurhaa – Venäjällä ei keskiviikon aikana tiettävästi tehty ainuttakaan palkkamurhaa. Venäjän journalistiliitto sekä pankkivaltuuskunta pitivät tapausta selittämättömänä. Kreml lupasi puuttua tilanteeseen ja rankaista syyllisiä. Turvallisuuspoliisi FSB tutkii asiaa.
Poliitikko ei käyttänyt asemaansa väärin – läntiseltä Uudeltamaalta on löydetty merkittävässä valtakunnallisessa tehtävässä toimiva poliitikko, joka ei alustavien selvitysten mukaan ole koskaan käyttänyt asemaansa väärin. Poliitikko on aina tunnollisesti maksanut niin ylinopeussakkonsa kuin televisiomaksunsa. Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen käytti poliitikon luonnehditaan lukuisia kansanperinnesanoja, joiden merkitystä kukaan ei ymmärrä. Perustuslakivaliokunta tutkii asiaa.

5 vastausta aiheeseen “Yllätykselliset sähkeet keskiviikoksi”

Kyllä ei Kekkosen aikana. Silloin joutu ministerit teetättämään omat kuvaputkensa ja kansa maksoi. Nyt ne joutuu jo teevee-lupansakin maksamaan ha ha itse.

Häpeällistä mustamaalausta, Lehden toimitus! Te jos kutka, jotka olette suuressa yhteiskunnallisessa vastuussa lehdistön edustajina, tulisitte oleman levittämättä tuollaisia hirvittäviä valheita isänmaamme valioista! Jo Risto Ryti totesi aikanaan, että ”…mmämitääno…”. Missä on vastuu, missä totuus, te lehdistön hävyttömät ruojat?

Yllätyksellinen sähke yllätti – Lehden julkaisema yllätyksellinen sähke yllätti. Lehden viestintäosasto epäilee syyksi inhimillistä erehdystä, mutta ei sulkenut pois onnistumisen mahdollisuutta. 1000 apinaa tutkii asiaa.

Taisteluvene upposi Ruotsissa – Ruotsin asevoimien joukkojenkuljetusvene upposi varhain tiistaiaamuna kiivaan taistelun jälkeen. Toisena osapuolena ollut tunnistamaton sukellusvene kärsi kirveleviä tappioita, ainakin henkisiä. Ruotsalaiset sotilaat taistelivat urhoollisesti ja pelottomasti. Kunnianosoituksena Ruotsin kuningas myöntänee heille lähiviikkoina vanhanaikaisten ansiomerkkien sijaan ilmaiset tv-luvat elämän loppuun saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Siviilipalvelusmiesten koulutus Lappeenrantaan

(LAPPEENRANTA) Sisäministeriö kaavailee yhdessä puolustusvoimien kanssa siviilipalvelusmiesten koulutuksen siirtämistä Lappeenrantaan. Huhtiniemeen sijoitettavaan koulutuskeskukseen olisi tarkoitus sijoittaa ensi vuoden perääntymisvaiheesta alkaen...

Close