Kategoriat
Kotimaa

Siviilipalvelusmiesten koulutus Lappeenrantaan

(LAPPEENRANTA) Sisäministeriö kaavailee yhdessä puolustusvoimien kanssa siviilipalvelusmiesten koulutuksen siirtämistä Lappeenrantaan. Huhtiniemeen sijoitettavaan koulutuskeskukseen olisi tarkoitus sijoittaa ensi vuoden perääntymisvaiheesta alkaen kaikki asepalveluksesta kieltäytyvät, siis siviilipalvelusmiesten ohella etenkin totaalikieltäytyjät.
Puolutusvoimien tiedotteen mukaan myös ”kasa epäsotilaallisia kommareita ja homoja” siirretään eri puolilta Suomea palvelemaan Huhtiniemessä, sillä tiedotteen mukaan ”Tuossa juuri oli kaiken sen inhottavan henkilöitymä, joka oli tehnyt armeijasta karkurilauman.” Sisäministeri Kari Rajamäki luottaa vahvasti Lappeenrannan kaupungin perinteisiin alalla.
”Miehet! On kysymys Suomesta täälläkin… nytkin…” Toteaa Rajamäki kuljeskellen hetken tarkoituksettomasti:
”Seis! Minkä mies menee? Pysähtykää! Viimeisen kerlran, pysähtykää!” huikkaa Rajamäki vielä Inaria kohti painavalle sotamies Viirilälle.
Koulutuksen siirtyessä Lappeenrantaan myös sen sisältö muuttuuu. Koulutuskeskuksessa siviilipalvelusmiehet koulutetaan kaivamaan kuoppia ja seisomaan kuopan reunalla. Myös totaalikieltäytyjät suorittavat osan vankeusrangaistuksestaan kuopan reunalla seisomalla. Kommunistit on tarkoitus ampua heti.

9 vastausta aiheeseen “Siviilipalvelusmiesten koulutus Lappeenrantaan”

Suosittelen, että osa homoista, kommareista, vegaaneista ja hipeistä laitetaan miinantallauskurssille Lappiin kolmeksi päiväksi vuoden pituisen siviilipalveluksen sijaan.
Voitaisiin samalla säätää laki, jossa heidän värvääminen rauhanturvajoukkoihin on mahdollista.

Mihin katosivat jutut cock. puolueen jyrki-boysta.
Väärentäjä
Asesalakuljettaja
Suomeapuhuja…

Lehti otti purevasti kantaa kahteen ajankohtaiseen uutiseen, onnittelut. Tässähän ratkeaa kaksi ongelmaa kerralla, miten täyttää huhtiniemeen viimeaikoina kaivausten jäljiltä syntyneet kuopat, sekä miten siivilipalveluksesta saadaan säädyllisen, jopa ainoastaan yhden hetken mittainen.
”Kaikillahan tässä on mannerheimin ristinsä kannettavana”

Hetkinen, artikkelissahan on kirjoitus_virhe, kyseessähän on oikeasti Lappeen Ranta, Helena Rannan (os. tuo toisaalla mainittu Beach) Nato. Että tunkekaanne ne yhteen kirjoitetut äpäräsananne päivänpaisteettomaan siihenne(nne) !

Tuota niin, miten ollaan hieman bi-seksuaalinen? Sanotaanko ratkaisevalla hetkellä että pää onkin kipeä?
Kuminauhasta, kupoliteltasta ja rasvattomasta banaanijugurtista voi muuten tehdä pommin.

”Niin, kun kysymys on kodista, uskonnosta ja isänmaasta, turha sinne koulutuskeskukseen on pystyttää edes saunaa jonka taakse ne hint… kieltäytyjät viedään. Kuopan reuna sopii varsin hyvin, ja siihen on selkeitä historiallisia perusteita”, röhähti Lpr PsTPr:n JR II:n reserviläinen Pentti Hilkuri.
”Inariin susia naimaan, mphähähähä”, vastasi kysymättömään kysymykseen joukko siviilipalvelusmiehiä ennen kuin sai odottamattoman kuulan kalloonsa.

Miten erottaa res. luutnantin ja sivarin toisistaan saunan takana?
Ei mitenkään. Kummaltakin jäi pallit lauteiden väliin.

Uuden koulutuskeskuksen johtoon noussee pankinjohtajan poika Voitto Tapanainen. Sisäministeriön ehdotuksessa keskuksesta käytettäisiin nimeä ”Huhtiniemen uudelleenkoulutuskeskus”. Keskuksen kokonaiskustannuksiksi poislukien henkilökunnan palkkakustannukset arvioidaan kymmenen lapion hinta, n. 300 euroa, joka kerätään kurssimaksuina.
Kysyttäessä ruokailun tarpeellisuudesta sisäministeri Rajamäki myhäili iloisesti, että ”nehän tykkää ruohosta, syököön sitä”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lappeenrannan Huhtiniemestä löytyi joukkopaavi

(LAPPEENRANNAN HUHTINIEMI) Lappeenrannan Huhtiniemessä tehdyissä kaivauksissa on paljastunut yhdentoista ihmisen joukkopaavi. Joukkopaavi on päätynyt maan poveen luultavasti jatkosodan lopulla. Oikeushammaslääkäri...

Close