Kategoriat
Politiikka

YK ei päässyt sopuun YK:n päivän vietosta

(BAGDAD) YK on luopunut neuvotteluista YK:n päivän vietosta. Päätös luopumisesta tehtiin sen jälkeen, kun Yhdysvallat viime yönä Suomen aikaa murtautui ainakin kahdelle viinakaapille ja veti yksinään perseet. YK on kuitenkin luvannut auttaa Yhdysvaltoja korvaamaan juomansa viinat.
”Ikävää tässä on tietysti se, että osa viinoista oli aika harvinaisia, eikä niitä varmaan saada sellaisinaan korvattua. YK pyrkii myös lievittämään kaikkien niiden kärsimyksiä, jotka Yhdysvallat pieksi ensin viinakaapin avainta etsiessään ja myöhemmin humalapäissään riehuessaan” summasi tilannetta varhain tänä aamuna YK:n pääsihteeri Kofi Annan.
YK on jo aloittanut neuvottelut avustuspaketin kokoamisesta. Yhdysvallat on puolestaan ilmoittanut, ettei osallistu neuvotteluihin, ennen kuin joku tarjoaa korjaavaa.

5 vastausta aiheeseen “YK ei päässyt sopuun YK:n päivän vietosta”

Jossain vaiheessa koittaa Yhdysvalloille krapula, hyvällä tuurilla myös morkkis.

Täytyyhän USA:lla olla oikeus vähän relata. Älkää pojat viitsikö nipottaa. Korvaaminen nyt on ihan turhaa, kyllä meillä on varaa kaverille sen verran tarjota. Ja taisi olla omaa syytä että jouduitte piessyiksi, mitäs menitte sekaantumaan toisten asioihin.

Ääri-islamistit ovat tarjonneet katkaisuhoitoa A:n Y:lle jo useiden vuosien ajan, mutta vielä se perkule nostaa kuppia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lumi yllätti miehen

(NÄRPES) Närpiöläinen Janis Petke yllättyi perjantaina. "Voi vittu. Lunta", sutkautti mainiona seuramiehenä tunnettu Petke lastatessaan koivuhalkoja Hummerinsa takaluukkuun. "Perkele, tulipas...

Close