Kategoriat
Kotimaa

Alkoholi on työikäisten yleisin elinsyy

(PRESSIKLUBI) Alkoholi on noussut 15–64-vuotiaiden suomalaisten yleisimmäksi syyksi elää. Tilastokeskuksen tutkimuksen mukaan alkoholi on tärkein elinsyy 53 prosentille työikäisistä suomalaista.
Yhteensä viinan voimalla itseään ja elämäänsä sieti viime vuonna noin kaksi miljoonaa suomalaista. Heistä yli puolet oli keski-ikäisiä miehiä.
”Ei näitä lukuja selvin päin kestä”, tiivisti tutkimuksen tulokset Kansanterveyslaitoksen tutkimusprofessori Jouko Viinamäki.

18 vastausta aiheeseen “Alkoholi on työikäisten yleisin elinsyy”

Muistammehan toki sanan etymologian: arabian al-cool. Eli on coolia vetää perseet. Jahas, pitänee ottaa päivän toinen…

Alkoholi auttaa myös itse työnteossa, sillä se poistaa muuten keskittymistä häiritsevän aamuisen krapulan.

Onko naisen kossupullo 75% miehen pullosta? Ei paljon miehille jää, tasa-arvo kunniaan tälläkin kentällä!

Suomen alkoholiuskonto muistuttaa yksisilmäisyydessään muslimien touhuilua. Kansanhuumeensa kullakin? Sopulinahan säästyy tunnetusti rasittamasta pieniä harmaita aivosolujansa…

Nimimerkille Lard Ulrich: miten naisen kossupullo voisi olla 75% kun miehelläkin se on vain 38%?!?

Heitin äsken päivän ekat laatat ja kyllä helpotti! Sitä ennen oli sellainen olo, että kyllä tästä elämästä nyt jotain puuttuu, mutta kun tajusin, mistä asia kiikasti, niin johan pomppasi kurkkuun sellainen latinki, ettei paremmasta ole väliä. Oksennuksen aikana huusin kuin veteraani syyskeräyksen aikaan.

Nimimerkille Gondwanamanner: Onko se nykyään leikattu 38 prosenttiin…? Kyllä valtionvarainministerin toimia pitäisi jollakin tavalla pyrkiä kontrolloimaan. Koulutus, terveydenhoito ja poliisi nyt voidaan vielä lakkauttaa säästöjen nimissä, mutta että miesten viinaksiakin jo höylätään! Ja naiset ottavat siitä vielä sen 75%, eihän siitä jää pulloon kuin 37% velkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
YK ei päässyt sopuun YK:n päivän vietosta

(BAGDAD) YK on luopunut neuvotteluista YK:n päivän vietosta. Päätös luopumisesta tehtiin sen jälkeen, kun Yhdysvallat viime yönä Suomen aikaa murtautui...

Close