Kategoriat
Politiikka

Vanhanen ei kyselisi ministereiltä turhia

(ARKADIANMÄKI) Pääministeri Matti Vanhasen (sd.) mielestä tiedotusvälineiden ei ole syytä udella ministereiden lainkuuliaisuuden perään.
”Minusta tämä on itsestään selvää, että jokainen on lainkuuliainen”, hän sanoi maksaessaan remontistaan rakennusmiehelle 50 euron merkitsemättömillä seteleillä.
Pääministerin mielestä moiset kysely voisivat johtaa uteluihin esimerkiksi huumeiden käytöstä, ylinopeuden ajamisesta tai virolaisten prostituoitujen parittamisesta. Myös muu hallitus on ollut vakaasti sitä mieltä, ettei se ole tehnyt mitään ja eikö kansalaisilla nyt ole parempaa tekemistä kuin vahdata poliitikoiden puuhia.
”Väitteet korruptiosta ovat täysin liioiteltuja”, sanoi kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen (tup.) ja otti teollisuuden edustajalta vastaan ruskean kirjekuoren.

9 vastausta aiheeseen “Vanhanen ei kyselisi ministereiltä turhia”

Onhan se nyt selvä asia , että politiikassa on vain rikollisia: entisiä, nykyisiä ja kappas vain tuleviakin.
Itse olen niin rehellinen että voisin olla rikollinen. jopa rikollisuuteen asti rehellinen.
Iiro Viin. AINOA RATKAISU.

Onhan se nyt selvä asia , että politiikassa on vain rikollisia: entisiä, nykyisiä ja kappas vain tuleviakin.
Itse olen niin rehellinen että voisin olla rikollinen. jopa rikollisuuteen asti rehellinen.
Iiro Viin. AINOA RATKAISU.

Suomi-kuva ulkomailla. EU-puheenjohtajuus. NATO-jäsenyys. Suomen kansalaisten luovutukset USA:han. Kylmä sota. toistelivat Jyrki Katainen sekä Lasse Lehtinen taustalla.

Vanhasen kannanottoon yhtyivät innokkaina Kiinan presidentti Hu Jintao, Sudanin presidentti Omar al-Bashir ja Amerikan Yhdysvaltojen presidentti George Walker Bush. Bush ajatteli esittää tämänsisältöistä lakia kongressille ”heti kun oppii lukemaan ja kirjoittamaan lauseita, joissa on yli 5 sanaa”.

Matti ”kaulapantakiristää” Vanhaselle ei naureta kuin kolmessa
tapauksessa:
Se sanoo jotain, Se yrittää sanoa jotain, Se ei sano mitään.
Itsemurha se on poliittinenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsalaisministereihin kohdistuu yhä uusia epäilyjä

(SLUSSEN) Ruotsin porvarihallitus kamppailee olemassaolonsa puolesta. Hallituksen kiirastuli ei helpottanut edes sen jälkeen, kun kaksi sen ministeriä oli eronnut pimeän...

Close