Kategoriat
Ulkomaat

Toimittajajärjestöt: Putinin merkitys ”maksimaalinen”

Kansainväliset toimittajajärjestöt IFJ, RSF ja Samizdat Workers United sekä Venäjän journalistiliitto totesivat keskiviikkona yhteisessä julkilausumassaan, että Venäjän presidentin Vladimir Putinin merkitys maailman tilaan on maksimaalinen.
Erityisen huomattava merkitys Putinilla on järjestöjen mukaan sananvapauden, ihmisoikeuksien ja demokratian saralla.
”Putinin roolia voi verrata esimerkiksi Belgian kuningas Leopold II:n merkitykseen ihmisoikeuksien kunnioittamiseen Kongossa tai kansanedustaja Matti Ahteen merkitykseen eri sukupuolta olevien alaisten tasa-arvoiseen ja asialliseen kohteluun työpaikoilla”, totesi SWU:n puolesta julkilausuman allekirjoittanut Usko Kyykkä.

3 vastausta aiheeseen “Toimittajajärjestöt: Putinin merkitys ”maksimaalinen””

Putinin merkitys suomen lihatalouteen edelleen tarkassa syynissä. Poliisi ei epäile rikosta ja pysyy vaitonaisena tapahtumien kulusta. Supon tiedottajan mukaan ”kärsivällisyys palkitaan”.

Putinin merkittävää kontribuutiota venäläisen demokratian ja sananvapauden puolesta voidaan verrata ylevyydessään esimerkiksi Radio Novan ja 7päivää-lehden merkitykseen suomalaiselle laatujournalismille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Urho Kekkosen hauta aiotaan siirtää

(HELSINKI) Helsingin kaupunki ja Helsingin seurakuntayhtymä aikovat siirtää entisen presidentin Urho Kekkosen haudan pois Hietaniemen hautausmaalta. Syynä siirtoon ovat haudalla...

Close