Kategoriat
Ulkomaat

Yhdysvallat suunnittelee rauhallista vallanvaihtoa Kuubaan

(SANTIAGO) Spekulointi Kuuban johtajan Fidel Castron terveydentilasta sai viimein selvyyttä myöhään maanantaina, kun Yhdysvallat ilmoitti toimenpanevansa maassa rauhallisen ja hallitun vallanvaihdoksen.

”Sikojenlahtea ollaan ajateltu lähtöpaikaksi kun siellä homma viimeksikin hoitui niin vitun hyvin”
, kertoi naftaliinista kaivettu CIA:n edustaja Otto Reich.
Yhdysvaltain tavoitteena on Reichin mukaan jakaa maa suurinpiirtein kahteen osaan; toiselle puolen rakennetaan parisenkymmentä kasinoa ja toisella puolen käydään päättymätöntä sisällissotaa kuubalaisten vasemmistolaisten ja kotimaahansa palanneiden pakolaisten kesken lähinnä siitä, kenelle Bacardin suvun plantaasit oikein kuuluvatkaan.
Kuuban uudeksi johtajaksi on kaavailtu alati luotettavien lähteiden mukaan WWE-showpainija Bautistaa. ”Ihan vaan kun se nimi saundaa niin hyvin. Toimi viimeksikin niin vitun hyvin”, jatkoi Reich.
Rauhanomaisen vallanvaihdon varmistamiseen tarvittavat sotilasosastot Yhdysvallat harkitsee vetävänsä Irakista. ”Oliko joku semmonenkin?”, ihmetteli kongressi.

2 vastausta aiheeseen “Yhdysvallat suunnittelee rauhallista vallanvaihtoa Kuubaan”

USA siirtymässä pois Kapitalismi Tyranniasta.
USA:ssa ollaan pikkuhiljaa alettu valmistella kansaa järjestelmän muutokseen. Kapitalismin Diktatuurin Tyranniana tunnettu USA ei voi jatkaa enää entiseen tapaan. Mr. Palkkatappaja W. Bush on aivokuolemastaan saakka johtanut harhaan , niin amerikkalaisia kuin brittejä (Blair) kuin muitakin kylähulluja. Irakista ei ” vielä ” ole löytynyt joukkotuhoaseita, mutta niiden etsimiseen onkin varattu sata vuotta, kommentoi puolustusministeri Rumsfelt, ja ampui kaveria haulikolla naamaan. On NIIN Kivaa tappaa, kommentoi Saddamin ystävä.
-P-Korea konsultoi E. Tuomiojaa, 8.8.2006

Kolmas osa Kuubasta unohtui: Guantanamo, tuo amerikkalaisen ihmisoikeuspolitiikan riemunäyttämö.
George W. Bush – Vapauden asialla jo vuodesta 1946.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Reutersilta päässyt läpi useita manipuloituja kuvia

(ADDIS ADOBE) Uutistoimisto Reutersille työskennellyt valokuvaaja jäi äskettäin kiinni Libanonissa ottamiensa kuvien manipuloinnista. Tapauksen tultua ilmi Reutersin henkilökunta on käynyt...

Close