Kategoriat
Arkisto Politiikka

Lehti 20 vuotta sitten: Kekkonen neuvottelumatkalle Moskovaan?

Lehden saamien tietojen mukaan Urho Kekkonen on matkustanut Moskovaan neuvotellakseen uudelleenvalinnastaan Suomen presidentiksi. Tamminiemestä ei ole saatu vahvistusta asialle.

11 vastausta aiheeseen “Lehti 20 vuotta sitten: Kekkonen neuvottelumatkalle Moskovaan?”

Joo tulee helevetinmoiset pirskeet. Siellä suunnitellaan kampäkkejä ihan urakalla. Kuulemma Karjalainen ja Virolainen ovat myös mukana onnittelemassa Urhoa, suurinta ylipäällikköä sitten suurimman satusuomalaisen. Karjalaisen ja Virolaisen lisäksi paikalle on arveltu saapuvan myös muutama pohojalaanen ja suattaap tulla yks tae kaks savolaastaki.
Kuulin Väyryseltä, en vastaa itse mahdollisista virheistä osallistujaluettelossa.

Urho Kaleva Kalma-Kekkonen on tehnyt sopimuksen Ranka-recordsin kanssa. Aluksi julkaistaan 10 levyn boxi, johon on digitaalisesti uudelleenmiksattu UKKK:n uudenvuodenpuheet 1957 – 1982, bonuksena ennenkuulumattomat puheet vuosilta 1983 – 1986. Myös karaoke-dvd on tekeillä.

En muuten muista kuulleeni yhtään UKK(K):n uudenvuodenpuhetta! :O Johtunee siitä, että en elänyt hänen presidenttinä olonsa aikana.. :/ Boksi on siis pakkohankinta! 🙂

No minä en ole kuullut yhtään Tarja Halosen, Martti Ahtisaaren enkä Mauno Koivistonkaan uudenvuodenpuhetta, eikä johdu siitä että olisin kuuro. Olis kiva jos nuokin julkaistaisiin monessa eri muodossa isona painoksena, saisivat huonekaluliikkeet DVD-ja CD-hyllyköihinsä pian halvalla täytettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tiisanojan kärähtäminen häpeä dopingvalmistajille

(HELSINKI) Ville Tiisanojan kärähtäminen dopingista on saanut kansainväliset dopingpiirit huonoon valoon. Asiantuntijoiden mielestä Tiisanoja on surullinen esimerkki siitä, että edes...

Close