Kategoriat
Kotimaa

Jorma Ollila huolestui nuorten miesten alkoholinkäytöstä

(VIINAMÄKI) Nokian ja Shellin hallitusten puheenjohtaja Jorma Ollila on ilmaissut huolestuneisuutensa nuorten suomalaismiesten alkoholinkäytöstä.
”Kyllä se on käsittämätöntä tissuttelua nykyään. Ollaan opeteltu näitä niin sanottuja eurooppalaisia juomatapoja, ja se näkyy. Yhä harvempi nuori mies vetää raakaa viinaa. Juovat vaan kaikenlaisia viinejä, akkamaisimmat jopa siideriä”, Ollila päivitteli.
Ollila kertoi yrittäneensä takavuosina opettaa omaa poikaansa Jaakkoa miesten tavoille, mutta todenneensa yritykset turhaksi.
”Jaakko halusi aina lopettaa juomisen siinä vaiheessa, kun oli muka mukava nousuhumala. Ei mennyt läpi millään, että alkoholinkäytön koko idea on niissä hetkissä, kun voi oksentaa kyyneleet silmissä ja ajatella, että minä pelastin Suomen talouden.”
Ollila muistutti, että Nokian menestystarina olisi voinut jäädä syntymättä, ellei hän olisi nuorena opetellut ryyppäämään keskustaopiskelijoiden tupailloissa.
”Missä oli Matti Vanhanen silloin, kun me muut kuuntelimme kierrekorkin avaamisen laulua?”, kysyi Ollila peilikuvaltaan.

11 vastausta aiheeseen “Jorma Ollila huolestui nuorten miesten alkoholinkäytöstä”

Toisin kuin kyyneleet silmissä oksentamisella käsittämättömällä viinin tai siiderin tissuttelulla pääsee käsittämättömille tisseille.

Onkohan Ollila yhtä huolestunut Nokian kiinan tehtaiden työntekijöille oikeuksia penäävien ihmisoikeusaktivistien kunnosta?
Eikös viime viikolla juuri hakattu taas joku AY aktivisti sairaalaan – viranomaisten huomassa – ja poliisit totesivat että aktivisti oli itse hakannut itsensä!

Alkoholisti-Juopoilta pitää evätä viinansaanti, tavalla tai kolmannella.
Aivankuin ministereiltä evätään ajattelu.
Valehtelu se pitää ottaa pakolliseksi kouluaineeksi.
Myös poliisin vanhan tutun Jyrki Kataisen pöytäkirjan väärennös olisi hyvä opetuskohde,
ainakin lukioon, lentokoneen räjäyttämistä en, nyt suosittele opinto-ohjelmaan. Kiväärin osat pitää Vanhan rikollisen osata tunkea ” johonkin aukkoon ” ei nenään.
Rikolliset Poliitikot, kerhoon kuuluu nyt niin tumpeloa porukkaa
että myötähäpeä on suurta.

Musta Paavi on paljastunut, Vapaamuurerien korkeinta johtoa valottava paljastus uhkaa syöstä koko läntisen maailman
tuhoon, Hiihtoliiton Liukuvoide osasto kertoo.
Ruotsin kuninkaan naaman hapan ilme saanut selityksen,
rituaalissa pojat ”paukuttavat” kunkkua ilman liukuvoidetta.
Onneksi Esko A. toimitti länsinaapuriin liukuvoidetta.
Paavikin on kokeillut tuotetta, toteaa kirkon ilmiantaja.

Jorma Ollilan hartiat on mainittu jo kahdesti! Tai siis nyt jo kolmesti kai (vai jo neljästi, kun tässäkin virkkeessä oikeastaan viittaan niihin?).

Heh,
tämä oli kyllä kovin toisenlainen artikkeli mitä itse kuvittelin asioiden laidaksi. Turha stressata. Pitäähän sitä saada nuorena testata ideoitaan. Kyllä olet Jorma tehnyt strategisesti uraauurtavan työn Nokialla. Minun mielestä pitäisi nyt keskittyä ennakoimaan mahdollisia strategisia konflikteja eri puolilla. Operationaalisen tason minä valitettavasti haluan rakentaa itse, mutta saas nähdä miten käy.
-Jusa
PS. Nokialla on muuten varmaan muutamia ihan kivoja paikkoja manageripuolella … hmm …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Big Brother pelasi heti alkuun penis-kortin

(TALO) Iltapäivälehtien lööpit saivat tiistaina uutta potkua, kun tv-realitytirkistelysarja Big Brotherin toinen kausi alkoi Suomessa. Media-analyytikkojen mukaan häpeäkännin ja peniksen...

Close