Kategoriat
Ulkomaat

Ruotsin merivoimat teki harvinaisen havainnon

(JÅÅNA) Ruotsin merivoimien partiovene teki varhain tiistaiaamuna perin eriskummallisen havainnon Perämerellä. Normaalilla partiointimatkalla ollut vene nimittäin melkein törmäsi neuvostoliittolaiseen sukellusveneeseen.
”Olimme todella yllättyneitä löydöksestä, emmekä olleet aluksi uskoa silmiämme. Noin kymmenmetrinen pitkulainen kohde ei kuitenkaan voinut olla muu kuin neuvostoliittolainen sukellusvene. Lisäksi olimme havaitseminamme punatähden aluksen kyljestä”, kertaa merivoimien luutnantti Anders Limpar.
Ruotsalaishavainto neuvostoveneestä on harvinainen, mutta ei suinkaan ainutlaatuinen. Vahvimmillaan neuvostovenekanta oli 80-luvulla, mutta Neuvostoliiton hajoamisen uskottiin vaikuttaneen yksilöiden määrään negatiivisesti.
”Ruotsin armeija on silti ollut jatkuvasti varuillaan. Olemmehan tehokkaita, moderneja ja jävla pelottavia”, Limpar uhoaa.

10 vastausta aiheeseen “Ruotsin merivoimat teki harvinaisen havainnon”

Se oli vaan avomerelle ajautunut vesikävelijä, joka on niin pulska että ei enää sovi vyötiäinen-kokoluokkaan vaan on seuraavaa eli ryhävalas-luokkaa.

Eduskunnan nykyinen puhemies on niinikään ryhävalas-luokkaa, vaikka aivot ovat enemmälti vyötiäisen. Havainto ei siis välttämättä ollut sukellusvene eikä ryhävalas, vaan eduskunnan puhemies.

Pieni ankanpoikanen
polskutteli veessä
Pien’ ankanpoikanen
lumpeenlehden eessä
Se lehdestä haukkasi palasen
ja sanoi sitten: ”Mä olen ilåinen”

Pieni ankanpoikanen
polskutteli veessä
Pien’ ankanpoikanen
lumpeenlehden eessä
Se lehdestä haukkasi palasen
ja sanoi sitten: ”Mä olen ilåinen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Laajentuminen nousee esille Suomen puheenjohtajakaudella

Nopean toiminnan joukot lähes käyttövalmiina Suomi aloitti lauantaina puoli vuotta kestävän EU:n puheenjohtajakautensa. Asiasta pidetyssä tiedotustilaisuudessa pääministeri Matti Vanhanen arveli,...

Close