Kategoriat
Talous Ulkomaat

Tallink aloittaa merirosvouksen Suomenlahdella

(TALLINNA) Virolainen Tallink-varustamo laajentaa tuoteperhettään aloittamalla Suomenlahden alueella merirosvouksen.
”Perinteisten ryyppäysristeilyjen sektorilla asemamme on jo kyllin vahva. Nähdäksemme parhaat kasvun mahdollisuudet ovatkin tulevaisuudessa merirosvouksessa”, kommentoi Tallinkin koukkukätinen toimitusjohtaja Silm Lapp.
Markkina-analyytikko Miki Hiir Tallinnan pörssistä pitää Tallinkin uutta aluevaltausta rohkeana avauksena.
”Suomenlahden satamien kautta kulkee runsaasti rahtialuksia. Näiden kaappaaminen voi olla parhaimmillaan erittäin tuottoisaa bisnestä, mutta toisaalta merirosvoukseen liittyy suuria riskejä. Tallinkin päätös tekee siitä houkuttelevan sijoituskohteen erityisesti riskisijoittajille.”
Toimitusjohtaja Lappin mukaan Tallink pyrkii tekemään merirosvouksesta tunnetun brändin, joka lanseerataan vielä tämän kesän aikana näyttävillä kaappauksilla.
”Suunnitelmissa on muun muassa kaapattavien alusten miehistön surmaaminen mahdollisimman julmalla tavalla medianäkyvyyden saamiseksi. Aiomme myös järjestää syksyllä historialliset merirosvoviikot. Tällöin käytämme laivastonamme vanhanmallisia kaljaaseja ja keskitymme Suomen rannikkokaupunkien terrorisointiin.”

16 vastausta aiheeseen “Tallink aloittaa merirosvouksen Suomenlahdella”

Halukkaita merirosvoja tuollaisille elämysmatkoille varmaan löytyy, eivätkä valittele lippujen hinnoista. Kalleimpia olis värikuula-aseilla tehdyt sopuvaltaukset laivoihin joiden miehistö on koulutettu niin että hyökkääjille ei tule pipi mutta homma näyttää aidolta. Halvimpia olis omatoimirosvousreissut joihin varustamo antaa purtilon jota ei voi jäljittää, kompanssin ja pyssyt. Kohde ja pakomatka jää omatoimirosvoilijoiden huoleksi.

”Hyvä, hyvä!” huusivat kylän lapset ja taputtivat karvaisia käsiään. ”Jee jee – reisiluulippu salkoon” karjui oriveteläinen nappikauppias Rosvo Roop.

”Tämähän on tyrmistyttävää plagiointia! Meillä on vuosisataiset perinteet ja nyt joku kloppi yrittää vallata meidän bisnekset! Ei käy”, toteaa Santo Domingon saarelta operoivan kaapparilaivan kapteeni Kari Bia.

Merirosvous kannattaa aloittaa Viking Linen laivojen karaokebaareista. Minä investoin saman tien siihen hommaan loput säästöni. Loppuupahan se saatananmoinen kailotus.
Mutta kyllä Tallinkin kannattaa silti muutama perinteinen porauslautta säilyttää Helsinki-Tukholma -reitillä. Riittää meinaan niitä poraajia. Ja porattavia.

Merimiesliitto ilmoittaa ryhtyvänsä lakkoon koska uhkana on, että Itämerellä liikkuvien laivojen ryöstäminen siirtyy halvemman työvoiman maahoin.

Me paintball-harrastajat emme hyväksy värikuulapelivälineiden julkituontia muussa kuin pelitarkoituksessa edes kommenteissa.

Nähtäneekö Suomenlahdella tämän johdosta entistä enemmän tissejä.. Vain aika näyttää.

“Tämähän on tyrmistyttävää plagiointia! Meillä on vuosikymmenen perinteet ja nyt joku kloppi yrittää vallata meidän bisnekset! Ei käy”, toteaa Tilgmann TJ Groupista

Enemmän kuin vähän haluaisin ryöstää naapurin muijan.
Taipuuko Tallink sisämeri/järvi rosvoukseen?

Enemmän kuin tissejä, haluasin nähdä kuinka värikuula-aseella (painball-pyssy) ammuttaisiin merirosvoja genitaalialueelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaisten talojen kattorakenteissa nollatoleranssi

(GALLIA) Suomalaiset arkkitehdit, insinöörit ja rakennusmestarit ovat vuosikymmeniä noudattaneet suurien tilojen kattorakenteissa nollatoleranssia. Asia paljastui tiistaina iltapäivällä Helsingin Arabiakeskuksessa pidetyssä...

Close