Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri

Rovaniemen rankka viikko jatkuu

(KORKALOVAARA) Rovaniemen kaupungin piinaviikko jatkuu. Ensin Turku voitti Rovaniemen taistossa kulttuuripääkapungin tittelistä, ja nyt Euroviisut menivät Helsinkiin. Arktisen kaupungin kärsimykset eivät kuitenkaan jää tähän.
Lehden saamien tietojen mukaan Saksa on lähettämässä sotilasosastoa, joka auttaisi Rovaniemeä uudistumaan jälleen kerran ja menestymään tulevaisuudessa näissä kisoissa. Suunnitelma on saamassa vahvasti tulta alleen, joten rovaniemeläisille on luvassa Lordi-henkistä pyrotekniikkaa suuressa mittakaavassa.
”Kulut eivät nouse järin suuriksi, sillä saksalaiset hoitavat hommansa asevelihintaan”, kiittelee Rovaniemen kaupunginjohtaja Mikke Epätoivo.
Ai niin, Joulupukki hukkui.

3 vastausta aiheeseen “Rovaniemen rankka viikko jatkuu”

Paikan päältä voin raportoida seuraavanlaisia asioita. Joulupukki EI ole hukkunut, sillä kaikki tietävät ettei (kilju)ämpäriin huku. Kyseessä on pelkkä väärinkäsitys, eli joulu tulee myös tänä vuonna.
Sekä viitaten Lehden aikaisempaan juttuun http://lehti.samizdat.info/2006/06/20/1660/ tilanne on täällä edennyt paljon pitemmälle ja pahemmaksi. Muistatte varmaan, että muutama kuukausi sitten Rovaniemen kaupunki antautui sitä useamman vuoden piirittäneelle maalaiskunnalle. Nyt entiset kaupunkilaiset ovat muodostaneet puolisotilaallisia joukkoja ja yrittävät ajaa valloittajia pois.
Koko Rovaniemi on ajautumassa sisällissotaan. Kommunistit ja muu vasemmisto ovat yhdistäneet voimansa ja toimivat nyt Joulupukin komennossa. Punanutut ovat linnoittautuneet SAnta Parkkiin ja tekevät satunnaisia iskuja laajasta tunneliverkostostaan. Valloittajien kanssa toimiva äärioikeisto on voimaton näitä iskuja vastaan, heidän ainoa toivonsa on Mikke Epätoivon Saksasta tilaamat joukot.
Juhani Goatse levittelee edelleen käsiään ja toteaa Lapin lennoston olevan ”perse auki”, sekä tämän lisäksi suurin osa varusveijareista on tällä hetkellä jonkinlaisessa vapautuksessa, joten puolustusvoimat eivät voi tehdä mitään. NATO-hakemuskin on hukkunut postissa joten presidentti Bush ei voi lähettää joukkojaan vapauttamaan sorrettua kansaa.
Lordi ei ole suostunut haastatteluihin ja viettää suurimman osan aikaansa Lordi-aukiolla huutaen Hallelujaa ja täytyy kyllä myöntää, että lujaa mennään.

Turhan pitkästi kirjoititte ”Rovaniemi on perseestä ja tulee aina olemaan”. Skarpatkaa nyt vähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Juhannuksen sääennuste

Ihan perseestä.

Close