Kategoriat
Kotimaa

Opiskelijoiden hajoilu ympäristöystävällisintä

(VOIKKAA) Gradu-vaiheessa olevat yliopisto-opiskelijat hajoavat kaikkein ympäristöystävällisimmin. Tulos selviää Suomen luonnonsuojeluliiton teettämässä tutkimuksessa, jossa vertailtiin eri ihmisryhmien hajoilua. Toiseksi parhaiten hajoavat ensimmäistä vuottaan opettavat yläasteen ruotsin kielen opettajat ja kolmanneksi ekologisimpia hajoilijoita ovat saksalaisturistien oppaat.
”Graduaan tekevät opiskelijat usein hajoavat melko äänettömästi kirjastoissa. Hajoamista voisi kutsua mieluummin nuukahtamiseksi kuin hajoamiseksi. Tällainen kakkostyypin hajoamisprosessi ei yleensä jätä jälkiä ympäristöön”, kertoo tutkimuspäällikkö Bo Kasper.
Kasper huomauttaa, että tuloksissa yllättävää oli se, että varusmiesten hajoilu ei päässyt kärkijoukkoon.
”Luultavasti armeijakurin ja ohjatun masturboinnin vähentyminen on aiheuttanut sen, että hajoilu on aikaisempaa leväperäisempää”, Kasper sanoo, eikä korjaa lauseessaan ollutta virhettä.

18 vastausta aiheeseen “Opiskelijoiden hajoilu ympäristöystävällisintä”

Tutkimuksessa on menetelmävirhe: aamuihinsa hajonneet varusmiehet selviävät graduvaiheesta selvästi parmmin kuin sivarit, vaikka olisivat kärsineet vain 6 kk aamut.
Heillä eheytyminen on selkeästi yleisempää, ja varusmispalveluksen keskeyttäneistä paljon pienempi osa pääsee edes aloittamaan graduvaihetta. Huma-nistejä ei tietenkään lasketa, kun sen alan gradu pätevöittää töihin mäkkärille.

Vai on mastrubointi vähentynyt. Minähän nytkähdin haudassani. Onneksi käsi ei vapise vieläkään.

Tehän olette kuin Sari Multala, jonka peräsimessä on muovipussi. Selittämiseltä haisee koko juttu.

Ei nimimerkki Ko Hölö-Mörkö viitsinyt korjata lauseessaan ollutta virhettä. Itseasiassa, hänen koko viestinsä oli virhe.

Mielestäni tänne voisi tulla jo uusia juttuja. Kohta on vuorokausi kulunut edellisestä, eikä uutta ole julkaistu. Kommenttejakin voisi laittaa vähintään neljä tunnissa.

Pitkän uutispimennon jälkeen viimein juttu, jonka pelasti ainoastaan loppulauseen oivallus. Eikö muuten kukaan huomannut, että Kiekkoleijonat pääsi Euroviisufinaaliin? Odotettavissa on kai taas Sankarit-tyyppinen julkaisu. Sitä odotellessa pitää tyytyä vuodelta 1991 peräisin olevaan veret seisauttavaan renkutukseen ”Ais-hoki ais-hoki, totta toki / siinä on se jokin.”

Kirjoitin 3 lausetta, mutta jos ne lukee yhdeksi niin varmaan on ainakin yksi kielioppivihre.

Kyllä on ensimmäistä vuottaan yläkoulussa (ent. -asteella) opettavan ruotsinopettajan hajoaminen varsin lähellä. Mutta onneksi erittäin ympäristöystävällistä.
Välitin Lehti -uutisenne koulumme opettajakunnalle ja johdolle. Arvostusta herätti.

ehä oo. Varusmiesten hajoilu on kaikista ympäristöepäystävällisintä, ja ne haisee sitä paitsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Bin Ladenin viesti suomalaisille: ”Saatanan tunarit”

Televisiokanava Al-Jazeera julkisti maanantaina ääninauhan, jolla Osama bin Ladeniksi väitetty mies moittii suomalaisia terroristeja viimeaikaisista epäonnistumisista. ”Te koirat! Ensin saitte...

Close