Kategoriat
Ulkomaat

Bin Ladenin viesti suomalaisille: ”Saatanan tunarit”

Televisiokanava Al-Jazeera julkisti maanantaina ääninauhan, jolla Osama bin Ladeniksi väitetty mies moittii suomalaisia terroristeja viimeaikaisista epäonnistumisista.
”Te koirat! Ensin saitte aikaan vaivaisen possauksen kansallismuseossa, jossa säilytetään vääräuskoisten vanhoja homeisia luita. Sitten te poltitte nuhjuiset vanhat hevostallit. Siinä olisi vieressä ollut eduskuntataloa ja Sanomataloa tarjolla, mutta ei kun ei. Ei Allah tämmöisille räpeltäjille vielä neitsyitä tarjoile.”
”Onhan tässä joitakin virheitä tehty”, myöntää Suomen Al-Qaidan ylivääpeli Aulis Gerlander, ”Mutta korjaamme kyllä tilanteen. Agenttimme laativat parhaillaan suunnitelmia vilppulalaisen ylikonstaapelin syntymäkodin räjäyttämiseksi. Mutta se on tietenkin salaisuus.”
”Saatanan tunarit”, sähähti bin Laden viestinsä lopuksi.

56 vastausta aiheeseen “Bin Ladenin viesti suomalaisille: ”Saatanan tunarit””

Bin Ladeniahan tuossa eniten vitutti se, ettei makasiineihin törmätty matkustajakoneilla. Olisivat perkeleet menneet tekemään terrori-iskujaan johonkin potentiaalisempaan iskukohteeseen, vaikka Kiasmaan.

Entäs suomalaiset pelastustyöntekijät sitten? Kaikki selvisivät makasiinin palosta hengissä. Amatöörit! Amerikassa osasivat sentään mennä kunnolla tulta päin!

Suomi24-keskustelupalstan eräs seriffi, Suomi24saimaa, vaikuttaa olevan joku terroristi. Sitä tuntuu innostavan myrkkykaasut ja muut kemialliset aineet. Se pitää henkilökohtaista tiedotuspalstaansa muslimiystävilleen Helsinki-palstalla, jonne kukaan muu ei voi kirjoittaa.
Ai niin pian on taas 11. päivä.
En muuten vitsaile.

Täällä Vaasassa saatiin sentään turmeltuneiden raviveikkaajien katsomo maan tasalle. Uhreja ei valitettavasti tullut…

Informer,
Mitä hittoa sinä tuota täällä kerrot? Soita poliisille. No mene nyt, soita!
”Lassee! Lassee hei! Toi yksi poika tuli ja sano, et se aikoo vaklata mua! Sano! Sellainen homonnäköne poika!”

Ei Kekkosen muistoa pojat pojat! voi tällä tavalla häpäistä, Kekkonen oli sentään mies paikallaan, eikä mikään saatanan tunari niinkuin nämä nykyanarkistit, ketuntytöt ja ylioppilaat, minäkin kerran syvärillä! Ja äänestääkään ei sovi, naiset presidenttinäkin! Jo on ajat, ei ollut tuollaisesta tietoa Kekkosen aikana!

Silloin kun Kekkonen oli presidenttinä, eivät naiset olleet presidentteinä, kyllä jämpti on niin!

Kun Kekkonen oli presidenttinä, juotiin ja juotettiin valtiomiestasolla huomattavasti enemmän ja vakavahenkisemmin viinaa. Herrat, historian suurimman suomalaisen malja.

…Nyt selvisi miksi Auliksen jokalauantainen ”Hyvää iltaa!” -tervehdys kuulosti aina jotenkin epäilyttävältä!

Kuka saatanan Jorms-Valtteri Takapano ja Jukka-Ilmari Enontalo? Vittuilevatkonehan…

Tuleeko nyt Argentiinan ja Suomen välille sota kun ne ei tykkää meidän tehtaasta eikä me tykätä niiden Marselosta? Pitäiskö Suomen hyökätä Buenos Airesiin kun ne yrittää estää meidän hankkeita. UPMää ja Nightwishiä. Ei kai tämmöinen provosointi voi jatkua. Argentiina on vihamielinen valtio.

Argentina = Axis Of Evil, WMO, Communism, Radical Mullahs, Boobies under Burkhas.

vittu kun vitutta ihan vitusti toi vitun argentiina. yrittää vittu viedä kaiken. vittu!

Argentiinan voisi lepyttää suomalaisen Nightwish-yhtyeen julkisella ruoskinnalla, ja miksei saman tien teloituksella. Näin Argentiinan ja Suomen välit paranisivat ja samalla tehtäisiin suuri palvelus Suomen ja koko maailman musiikkielämälle.

Sotaan vaan UPM:n puolesta, se on tehnyt niin paljon hyvää ”meille”.
Hyi, hyi USA! Ei saa suosia omia firmoja Irakissa; pitää suosia suomalaista.

En tiedä teistä, mutta itse haluaisin Suomeen paremmat ilmat. Ensimmäisenä sotatoimena Argentiinaa vastaan voisimme vallata pääkaupungin ja toimittaa laivalasteittain sitä buenos airesia tänne.

Heinäkuu +6c:lle
ootko jostain vitun oulusta ku noin huonot kelit on heinäkuussa? stadissa nytkin helevetin hyvä sää. saatana, tollaset sään ruikuttajt juha förin ja visa salojärven hellään mutta miehekkääseen käsittelyyn ni loppus matalapaine peräsuolesta!

Eiväthän oululaiset osaa kirjoittaa, harva edes lukea! Ovat he kuitenkin savolaisia (jotka eivät näköjään osaa hekään kirjoittaa) viisampia, kuten melkein mikä tahansa eliö tällä maapallolla.

Minä ainakin asun Helsingissä ja olen käynyt ulkomaillakin monta kertaa. Sitäpaitsi isäni auto kulkee kovempaa kuin teidän isänne auto, vaikka isäni ei ajaisi edes täydellä vauhdilla. Mitä yhteistä on sammakolla? Mitä vihreämpi, sen loikkii.

Enemmän kuin sodasta Argentiinaa vastaan pitäisin Anna-Liisan tissien silittämisestä. Jos Argentiinan ja Suomen kaikki kansalaiset silittäisivät Anna-Liisan tissejä olisi sillä kaksi etua: Kukaan ei ehtisi sotimaan, eikä Anna-Liisan tarvitsisi enää huolehtia pesussa ryppyyntyneistä tisseistä.

Argentiinahan on ihan hanurimaa muutenkin. Ei kai siellä muuten soitettaisi niin paljon tangoa. Keskittyisivät hoitamaan huumehörhö-Maradonaansa sen sijaan että sekaantuvat meidän pyhiin asioihimme, sellutehtaaseen ja Nightwishiin. Mitä ne seuraavaksi keksii? Aikovatko ne tuhota Suomen vai?! Jättäkää meidät rauhaan senkin helikoptereista toisiaan tiputtelevat natsit …kele!!!!

Argentiinasta Suomen siirtomaa! Suomenkieli pakolliseksi kaikille argentiinalaisille pikkulapsille, oppimateriaalissa Tarja laulaa aakkoslaulun! Suomi jalkapallon MM-kisoihin! Suomi jalkapallon MM-kisoihin!

Roni näyttäisi olevan fiksu ja terve nuori mies. Miten tuollaisia pidetään vapaina? Irc-galleriasta voimme nähdä terveydenhuollon määrärahojen leikkausten vaikutukset.

Ymmärrän argentiinalaisia, miksi he haluaisivat sellutehtaan naapurimaahan lomauttelemaan koneisiin nojailijoita? Solidaarisia ovat he.

Todennäköisesti heti kun uusi tehdas olisi saatu pystyyn työntekijät menisivät lakkoon, jolloin johtokunta päättäisi pistää pystyyn parin kuukauden työnsulun, joka vaikuttaisi koko maan talouteen. Myöhemmin sitten työntekijät lomautettaisiin, mitä ennen he ehtisivät kuitenkin vielä lakkoilla.
Ei kai kukaan nyt noin tyhmä voi olla?

”Roni näyttäisi olevan fiksu ja terve nuori mies. Miten tuollaisia pidetään vapaina? Irc-galleriasta voimme nähdä terveydenhuollon määrärahojen leikkausten vaikutukset.
Comment Kirjoittaja Eturintaman panssarinyrkki — 15.5.2006 @ 11:35 ”
Suuria sanoja nimimerkin suojista…
Noh, sehän se onkin helpoin tapa huudella.

Ja mitä typerämpi on nimimerkki, sitä mukavampi huudella idiooteille jotka laittaa nimimerkkiinsä linkin omaan blogiinsa tai mihinlie kalleeriaan.

Enemmän kuin nimimerkeistä, pidän Ronin terveestä hiuspohjasta ja hyvin hoideituista hiuksista.

”Saatanan tunarit”, sähähti Lehden verkkaiseen päivitystahtiin tuskastunut lukija.

Mikä muuten siinä on takana että Saksassa monessa myymälässä Dieb Laden-nimisiä henkilöitä pyydetään hymyilemään? Onko se joku kielitaitotesti oleskelupaa varten?

Älkää saatanan tunarit enää laittako linkkejä noloihin blogeihinne tai omaa säälittävää elämäänne kuvaaviin irc-galleria sivuihin.

Lehti alkoi taas julkaista tavaraa, mutta täällä toisen jutun kätkössä. Ovelaa. Nämä ovat mielestäni todella hauskoja. Ainoastaan se häiritsee, että voisi lehtikin rajoittaa näiden omien urlien tuputtamista, useimmista tuli vain liikaa popuppeja ja suhruisia sivuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pelaajakortti iski tuhoisalla voimalla

(HELSINKI) Ainakin 50 ihmistä kuoli ja useita satoja loukkaantui perjantai-iltana, kun Yleisradio esitti ensimmäisen niin sanotun "pelaajakortin" maaottelun erätauolla. "Uhrit...

Close