Kategoriat
Kotimaa

Vaalien toisen kierroksen pelätään kiihdyttävän väkivaltaisuuksia

(ARABIA) Helsingissä jo hiipuneiden väkivaltaisuuksien pelätään leimahtavan uuteen roihuun presidentinvaalien toisen kierroksen lähestyessä. Militanttioikeiston ehdokkaan Sauli Niinistön ja vanhoillismuslimien Tarja Halosen kannattajien välillä on jo tänään syttynyt pieniä kahakoita eri puolilla kaupunkia. Poliisipäällikkö Reino al´Azrad pelkää tilanteen riistäytyvän käsistä sunnuntain äänestyspäivänä.
”Niinistön oikeana kätenä tunnetun Matti ”Allahu akbar” Vanhasen tiedetään koonneen lähimpiä klaanipäälliköitä joukkoineen ympäri maata pääkaupunkiin. Varmuudella tiedetään myös Halosen kannattajien aseistautuvan hyvää vauhtia” kuvaa huoltaan al´Azrad. Myös puolisotilaallinen SAK on jo ilmoittautunut varautuvansa itsemurhaiskuihin Halosen vastustajien suosimilla asuinalueilla.

Voittaja
yhdentekevä

”En ole niin poliittinen ihminen – – – asun kuitenkin tällaisella seudulla. Täällä ei vain ole turvallista kävellä ulkona ilman ”vastakkainasettelun aika on ohi” -t-paitaa” kuvaa oloja Helsinkiä lähellä sijaitsevan Espoon kaupungin asukas Keijo Inkinen viitaten sotilasoikeiston suosimaan iskulauseeseen. Toisaalta myös Halosen kannattajat tekevät iskuja kaupunkiin. Inkinen itse esittelee arpia selässään ja kertoo menettäneensä kaksi pikkuserkkua ja aasin kuukausia jatkuneessa koston kierteessä.
”Kuka tahansa vaalit voittaakin, pelkään ettei se näy mitenkään. Ei vastapuoli ikinä tule hyväksymään tilannetta ja kostoiskut jatkuvat” toteaa Inkinen päätään puistaen. Hän sanoo jopa muistelevansa joskus kaiholla entisen diktaattorin Urho Kekkosen aikaa:
”Vapautta ei ollut. Puhua ei saanut, mutta ainakin kaduilla uskalsi kävellä!”

16 vastausta aiheeseen “Vaalien toisen kierroksen pelätään kiihdyttävän väkivaltaisuuksia”

Kyllä täällä Suomessa kaivataan samanlaista demokratiaa kuin tuolla rapakon takana. Poistetaan kaikki muut puolueet paitsi demarit ja kokoomus ja sitten toinen valtaan ja toiselta kaikki oikeudet ja päätösvalta pois.
Järjestelmä toimii hyvin ja eri mieltä olevat ovat automaattisesti epäisänmaallisia ja mitä luultavimmin rahoittavat terrorismia.

Minä ja pari muuta perustimme terroristijärjestön. Avajaisia pidettiin kansallismuseossa muutama päivä sitten.

Eilen tuli 88 vuotta kansalaisodan alkamisesta. Revanssin aika, vai odotetaanko vielä kahdet vaalit?

Minä kun en vielä ollut edes syntynyt 88 vuotta sitten niin kenenkäs puolelle minun pitää sitten mennä siinä uusinnassa? Vai onko minulla edes oikeutta osallistua revanssimatsiin kun en ollut siinäkään ekassa kahinassa mukana?

Kansalaissota tunnetaan myös nimillä veljessota, sisällissota sekä luokkasota. Joten tässä on sääntöjä sotaan osallistumiseen:
1) Vain Suomen kansalaiset saavat osallistua itse taisteluihin
2) Sotia saa vain sisätiloissa – mieluiten luokassa, jos mahdollista
2 a) Sotivien osapuolten on oltava koulutukseltaan joko Saksassa koulutettuja jääkäreitä tahi Neuvostoliiton agentteja/kätyreitä
2 b) Veljekset eivät saa olla samalla puolella, jottei syntyisi epäreiluja joukkueita

Multakin ne Niinistön pirulaiset takavarikoi aasin ”vaalikassaan” ja ratsasti mun vaimolla! Kapinaan!

Mä kaappaan mun frendien Abu Eero Kämäräisen ja Risto Sayeed Rantakyökkilän kaa kaikki oikeistolaisnaiset. Sidon ne sänkyyn ja vien koskemattomuuden. Palautan yhteiskuntaan kunnian ja puhtauden arvostuksen.
Morsiamenryöstö takaisin Ry. on meiän klaani, jäsenposti SAK’n toimistoon.

”2) Sotia saa vain sisätiloissa – mieluiten luokassa, jos mahdollista”
Ns. luokkasotaa?

Paratiisissa odottaa 70 Päivi Räsästä. Kaukopuhelut sujuvaan Norjaan nyt lärvihintaan.

Kansalaissota on punaisten, eli kommunistien, eli neuvostojärjestelmää ihannoivien maanpettureiden käyttämä nimitys. Ainoa isänmaallisesti oikea nimi vuoden 1918 sodalle on Vapaussota! Muita nimiä käyttävät eriasteiset punikit. Kyseisenä vuonna ajettiin maasta neuvostomiehittäjät ja puna-aatteeseen käännyttämistä yrittäneet teloitettiin – mikä oli jälkikäteenkin ajatellen niille paskiaisille aivan oikein.
Älykkyysosamamäärä on keskimäärin jakautunut Gaussin kellokäyrän mukaisesti siten, että keskimääräisen ÄO:n omistavat saavat arvoksi 100, jonka virhemarginaaliin +-20 myös suurin osa kansasta mahtuu. Sopivasti mediaanin vasemmalla puolella ovat tätä tyhmemmät, eli mitä enemmän vasemmalla, sitä hyödyllisempi idiootti ja oikeistossa taas ns. porvarillisempi väki.
Sunnuntain vaaleissa voidaan jälleen validoida tuleeko kellokäyrän asteikkoa muuttaa oikeistoon vai vasemmistoon päin. Viimeksi mediaania muutettiin hieman vasemmalle päin edellisen äänestystuloksen mukaisesti, jotta ÄO-asteikko saatiin vastaamaan äänestystulosta.

Muistaakseni Suomi ei missään vaiheessa ollut neuvostomiekityksessä, vaa Tsaarilaisessa. Bolsevikit antoivat itsenäisyyden kun vain viittitiin kysyä. Venäjäläiset sotilaat olivat 1918 kiinnostuneempia pääsemään kotiin kuin taistelemaan kaiken maailman tsuhnien kanssa.
Lisäksi, työväenliike vaati itsenäisyyttä jo 1905 valtalain yhteydessä, itsenäisyyttä kansan, ei Saksan ehdoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jukka ja Harri tunnustivat koulukiusaamisen

(JOKIOINEN) Parikymppiset Jukka ja Harri astuvat täpötäyden liikuntasalin eteen ehkä hivenen arastellen mutta kuitenkin selvästi asiastaan varmoina. Kaksikko on päättänyt...

Close