Kategoriat
Politiikka

Lehden ennuste: Puolipilvistä ja melkein selkeää

(TOIMITUS) Lehden ennuste presidentinvaalien toisen kierroksen tuloksesta ennustaa poutasäätä. Ennakkoäänten ja ensimmäisten varsinaisena vaalipäivänä annettujen äänten perusteella tehty laskelma katsoo, että etelärannikolla saatetaan saada paikallisia sadekuuroja, mutta keskiosissa ja Oulun läänissä on puolipilvistä ja melkein selkeää.
”Ennuste on aiemmissakin vaaleissa pitänyt kohtalaisen hyvin paikkaansa. On kuitenkin muistettava, että lännen suunnasta lähestyvä okkluusiorintama saattaa vielä muuttaa oloja alkuviikon aikana”, kertoo Lehden vaalikommentaattori Legolas.
Legolasin mukaan on myös todennäköistä, että ennusteen lukema Bogaskär 12 ja Tankkar seitsemän, 800, tulevat muuttumaan vielä illan aikana.

4 vastausta aiheeseen “Lehden ennuste: Puolipilvistä ja melkein selkeää”

Keskustan äänestäjien jääminen kotiin Pylkönmäelle, tammikuun puolivälin pakkaset ja Ropposen & Röngän liian varhainen takkien riisuminen ratkaisi tällä kertaa nämä vaalit Halosen hyväksi. Joku edellämainituista tekijöistä saattaa olla toisen tekijän syy, mutta en viitsinyt perehtyä asiaan sen tarkemmin.
Ulkokalla viisi, länsiluode kaksitoista, vittumaista tihkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hector otti niskalenkin Kirkasta ennakkoäänissä

(SALLA) Vasemmiston presidenttiehdokas Hector otti ennakkoäänien perusteella niskalenkin vastaehdokkaastaan Kirkasta. Kokoomuksen Kirka sai ennakkoäänistä 46,1 prosenttia, Hectorin saadessa suurimman osan...

Close