Kategoriat
Ulkomaat

Yhdysvallat kiistää väitteet median manipuloinnista Irakissa

(KAKSOISVIRRAN MAA) Yhdysvaltojen puolustusministeriö pitää väitteitä median manipuloinnista Irakissa ehdottomasti valheellisina. Pentagonin mukaan amerikkalaisjoukkojen mukana sivistymättömään barbaarimaahan tulee automaattisesti myös sananvapaus, lehdistönvapaus, kokoontumisvapaus ja vapausvapaus.
”Tällainen vihjailu manipuloinnista on ehdottomasti kaksoisplusepähyvää. Me rauhanministeriössä olemme ehdottomasti plushyviä, ehkä jopa kaksoisplushyviä”, kiistää epäilyt Pentagonin tiedottaja Bror Storhammar.
Samaten Storhammar tyrmää syytökset valheellisen ja värittyneen propagandan levittämisestä kotirintamalla ”epäpersoonien valheellisena panetteluna, joka ei perustu mitenkään totuuden ministeriön kertomiin faktoihin”. Yhdysvaltain hallinnon on väitetty mm. levittäneen tilaamiaan ja itselleen postiivisia propagandistisia uutispätkiä paikallistelevisioiden uutislähetyksiin.
”En kyllä ymmärrä, miksi kansalaisten ei tulisi tietää, mitä heidän valitsemansa hallinto tekee”, ihmettelee aiheettomasti ja omaa etuaan ymmärtämättä tavallinen kansalainen Winston Smith.

5 vastausta aiheeseen “Yhdysvallat kiistää väitteet median manipuloinnista Irakissa”

Onseniinväärin että USAssa media ei ole yhtä hyvin valtion hallussa kuin Pohjois-Koreassa, Kiinassa, Valko-Venäjällä, Venäjällä ja aikoinaan Neuvostoliitossa. Venäjällä tosin muutaman vuoden ajan julkisuuteen pääsi kaikenlaisten rettelöitsijöiden mielipiteitä, mutta nyt homma alkaa olla taas hallussa. Kyllä Irakissakin pitää saada vapaasti kertoa että Saddam Husseinin vallassaolon aikana tapettiin vain muutama sata ihmistä, mutta amerikkalaisten miehityksen aikana on kuollut kymmeniäsatojatuhansiamiljoonia eikä tätä saa kukaan yrittää oikaista, jaKaikkiMaailmanPahaOnAmerikkalaistenSyytä muutenkin.

Koskas se vihan viikko olikaan.
Onneksi Euraasialta, joka ei missään nimessä koskaan ollut USA:n vihollinen tukee USA:n taistelua Lähi-Aasiaa vastaan, joka ei koskaan missään nimessä ollut USA:n liittolainen.

Loppujen lopuksihan, kidutuksen ja rottien jälkeen, Winston Smith rakasti Isoaveljeä. Kyllä ne muhammeditkin kohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Viides luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Antero Asunmaa, Future CADin toimitusjohtaja, ansiotulot 2004 n. 1 500 000 e, vero% 44 Huomenna...

Close