Kategoriat
Seksivau

Joulun hittilevy julkaistiin

(HELSINKI) Lähestyvän joulun lahjalevyjen ykkönen julkaistiin tänään Helsingissä. Rakastetun belgialaisen viihdetaiteilija Helmut Lottin uuden hittialbumin Helmut Lotti Goes Xmas Smurf uskotaan kahmaisevan vähintään kolmanneksen osuuden joulun kuumana käyvillä äänitemarkkinoilla.
”Olikohan Pena kun saunomisen jälkeen tupakalla tämän keksi. Laskettiin 1+1+1 aikaisemmilta vuosilta ja käskettiin Helmutin vetää smurffiäänellä klassikoita. Ei paljon kiinnosta, että laulaja on rento kuin seipään niellyt salko, smurffiääni väsynein vitsi sitten Poliisiopisto kuutosen ja joululaulut hirvittävää huttua”, kertoo Erään Suuren Levyhtiön chief executive marketing director Raisa Smetanina.
Suurimpien levykauppojen eteen on jo alkanut muodostua jonoja, ja Eräs Suuri Levy-yhtiö epäileekin levyn loppuva kesken ”viimeistään huhtikuussa 2012, joskin alelaarit eivät sisälly laskelmiin”. Hankkikaa siis pikaisesti omanne ja yllättäkää äitinne, puolisonne tai verosuunnitelijanne.

13 vastausta aiheeseen “Joulun hittilevy julkaistiin”

Onhan tämä kopiosuojattu? Kopiosuojaamattoman levyn osto ja kuuntelu on kuin suojaamatonta seksiä!

Antti Tuisku on koonnut Minun jouluni -levyn itselleen tärkeistä kappaleista. Levy on kaunis kokonaisuus joka koostuu uusista kappaleista kuin myös perinteisistä joululauluista. Antti debytoi edellisellä albumillaan sanoittajana ja jatkaa sitä tälläkin levyllä mm. kappaleella Palaan kotiin. Albumilla mukana myös Antin tulkinnat kappaleista Pelasta maailma ( CMX), Menneen talven lumet (Kaija Koo), Musta joulu (Nylon Beat).
”Olen pystynyt purkamaan tunteitani tälle levylle ihan eri tavalla kuin koskaan ennen ja luulen, että itselle tärkeät cover- biisit, joulun tunnelma ja uudet kappaleet ovat saanet työprosessin aikana minussa ennen näkemättömiä ja kokemattomia tunteita aikaan”, Antti kertoo nettipäiväkirjassaan.
Sinkku -albumilta on Patrik Sarinin koskettava kappale Lämmin lumi peittää maan. Antti Tuisku päättää yli puolitoistavuotta kestäneen kiertueensa marras-joulukuun vaihteessa kahdeksaan joulukonserttiin ympäri Suomea. Klassisesti ”ympyrä sulkeutuu” kun nuorimies nousee lavalle kotikaupunkinsa Rovaniemen Lappi-Areenassa 5.12. ja jättää lavat toistaiseksi. Muut konserttipaikkakunnat ovat 26.11. (Lahti), 29.11. (Kuopio), 30.11. (Seinäjoki), 1.12. (Pori), 2.12. (Helsinki), 3.12. (Tampere), 4.12. (Kuusamo).
Konserteissa on tiedossa mm. vauhdikas osuus jossa nähdään ja kuullaan kaikki parhaat palat hiteistä ja menneistä kiertueista, sekä omat osiot uudelta Minun Jouluni -albumilta.

Nimim. ”Voimia jaksaa joulun yli” kirjoitus sai minutkin herkistymään näin joulun äärellä. ”Tsemppuä vaan”, niinkuin nykyään sanotaan.

Jumaskekka, täällähän aletaan puhua wanhoista uutisista. Eikai Antti ”tule mun reisille” Tuisku uutinen ole totta, eihän. Eihän??

Kunhan Helmut Lottin levy on myyty kaikilta huoltoasemilta tarjoussetissä ”Nyt täydellinen autonpesusetti ja kaupan päälle Lottin Smurffi-levy vain 5 €”, voidaan alkaa odotella Helmut- ja KaskeLotin yhteistyössä työstämää uutta joululevyä. Belgialainen idiootti ja 15-metrinen valas ovat sellainen paketti, että siitä alkaa olla leikki kaukana.

Joululevyissähän olennaista on, että ne sisältävät wanhat tutut biisit aina uudestaan; Silloin niiden tekijänoikeusrahoista menee leijonanosa sinne minne pitääkin; Tekijänoikeudet omistaville ylikansallisille levy-yhtiöille. Suomessa näiden Mafia on nimeltään ÄKT ja juoksupoika oli Artzi the real pimp Alaspää.
”…Niiin kaikki kansaat, kiiiittäkäää HERRAAA!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
13. luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Carola Teir-Lehtinen, Fortumin viestintäjohtaja, ansiotulot 2004 n. 1 700 000 e, vero% 53 Huomenna uusi,...

Close