Kategoriat
Kulttuuri

Suomen euroviisukarsijoille darvinismipalkinto

(VALKEALA) Suomen euroviisukarsintaan osallistuville artisteille on myönnetty tämänvuotinen darvinismipalkinto. Valintaperusteissaan raati toteaa, että palkinto annetaan euroviisuehdokkaille sekä sitkeyden että itsekritiikittömyyden perusteella.
Raadin puheenjohtaja Allas Tulppa huomauttaa, että palkinnosta tiukkaa kisaa kävivät euroviisukarsijoiden kanssa jalkapallomaajoukkue, Suomen kalliosukeltajat, Matti Vanhanen sekä Zed-niminen banaanikärpänen.
”Heavy-yhtyeiden mukana olo euroviisukarsintajoukossa hieman mutkisti varmaa voittoa. Voiton kuitenkin takasi se, että karsijoiden joukossa oli mukana jälleen pari tangonvääntäjää, sekundatenori, Taikapeilin jämät sekä Kirkan henki”, Tulppa toteaa.
Viime vuonna Suomen darvinismipalkinto myönnettiin Jenni Dahlmanille, joka avioitui McLaren-tallin kanssa.

8 vastausta aiheeseen “Suomen euroviisukarsijoille darvinismipalkinto”

Mies osti Megalomarketista 300g muovisesti tyhjiöpakattuja meetwurstisuikaleita, meni kotikoppiinsa, avasi tyhjiöpakkauksen sekä cd-soittimensa, sijoitti päälimmäisen metwurstiviipaleen soittimeen, painoi paria nappia masinassa, jolloin kelkka hilasi meetwurstilevyn koneeseen ja alkoi soittaa uutta idolseuroviisuehdokastamme. ÄKT suojelee tilaisuutta.

Maailman Wanhimman Ammatin korporoitunut, mafiaperäinen muoto on kehittynyt laillistamiskelpoiseksi; Bordelli = Levy-yhtiö;
Huora = Artisti; Sutenöörit = Levy-yhtiön lakimiehet & artistin managerit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
"Putkipyhimykset" huolestuttavat taivasta

Puolalainen pyhimyskokelas uskoo jaksavansa, vaikka edeltäjien kohtalo huolettaa (VARSOVA) Puolalainen Karol Wojtyla toivoo pääsevänsä pyhimykseksi jo kesällä. Hänen toivomukseensa yhtyvät...

Close