Kategoriat
Sähkeet

Gustafsson on syytön -sähkeet perjantaille

Gustafsson syytön Fortumin optioihin – Valtiovarainvaliokunnan mukaan bussinkuljettaja Nils Gustafsson ei ole syyllinen Fortumin johdon huippuoptioihin. Valiokunta katsoo, ettei saatu näyttö riitä. Lisäksi monet silminnäkijäkertomukset osoittavat mm. Kimmo Sasin ja Erkki Tuomiojan olleen tapahtuma-aikaan paikalla.
Gustafsson syytön jalkapallotuloksiin – Suomen Palloliiton mukaan bussinkuljettaja Nils Gustafsson ei ole syyllinen Suomen jalkapallomaajoukkueen konttaamiseen MM-karsinnoissa. Liitto katsoo, ettei Gustafsson ollut kentällä ratkaisuhetkillä. Lisäksi monet silminnäkijäkertomukset osoittavat mm. Antti Muurisen ja Jyrki Heliskosken olleen tapahtuma-aikaan paikalla.
Gustafsson syytön lintuinfluenssaan – Terveysjärjestö WHO:n mukaan bussinkuljettaja Nils Gustafsson ei ole syyllinen maailmaa uhkaavaan influenssaepidemiaan. Järjestö katsoo, ettei Gustafsson ole lentänyt syksyn aikana Aasiasta Turkkiin virus mukanaan. Lisäksi monet silminnäkijäkertomukset osoittavat mm. kottaraisten ja lokkien olleen tapahtuma-aikaan paikalla.

2 vastausta aiheeseen “Gustafsson on syytön -sähkeet perjantaille”

Gustafsson syytön uuteen Asterixiin – ”En ole ollut siellä päinkään, siis Ranskassa”, vakuuttaa Gustafsson Herra Kerhoselle lähettämässään sähkeessä. Lintubongarit epäilevät nähneensä Albert Uderzon näköisen hiipparin ”Taivas putoaa niskaan” -albumia suoltavan painokoneen lähetttyvillä kello 04.50 torstai-aamuna. Espoon käräjäoikeus ei ottanut asiaa käsiteltäväkseen, otti muuten vaan jo aamusta.

Gustafsson syytön Köyliön tapahtumiin – Hovioikeus vapautti Bussinkuljettaja Nils Gustafssonin syyttömänä selvittämättä jääneeseen Köyliönjärven jään tapahtumaan vuonna 1156. Piispa Henrikin poika Harri Holgersson itse kertoo Gustafssonin olevan epätodennäköinen syyllinen veritekoon. ”Kyllä se on Kyllikki Saari ehdottomasti tai se Boismanin poika”, Toteaa Holgersson lakonisesti. Hiippakunta ei laske pois myöskään Heinrich Himmlerin, Josef Mengelen, Viktor Klimenkon eikä Leninin osuutta asiassa. ”kyllä tämä yksi hemmetin sotku on koko juttu”, toteaa Hollantilainen tutkija Jason Voorhees verisestä kirveestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Eilisen päivän sana

Ilmapuntari.

Close