Kategoriat
Sää

Tutkijat: ilmastonmuutoksella ei välttämättä yhteyttä ilmastonmuutokseen

(BUENOS AIRES) Tutkijoiden mukaan viimeaikaisilla poikkeuksellisen voimakkailla ja tiheään ilmenneillä myrskyillä ja yleisemminkin muuttuneella ilmastolla ei välttämättä ole yhteyttä ilmastonmuutokseen. Tätä mieltä on muun muassa ilmastotutkija Autoteollisuus Edom.
”Totta on, että ilmasto on muuttunut, mutta tämä ei vielä tarkoita sitä, että ilmastonmuutos olisi tosiasia. Ilmastonmuutos on enemmän uhkaava abstraktio, joka joko odottaa joskus tulevaisuudessa tai sitten ei. Olemassaolevana faktana sitä ei kannata uskoa olevan olemassa” Edom muistuttaa.
”Enemmän kuin ilmastonmuutoksesta, pidän vaihtelevista säistä” jatkaa Edom mustekynällä ruutupaperille.

7 vastausta aiheeseen “Tutkijat: ilmastonmuutoksella ei välttämättä yhteyttä ilmastonmuutokseen”

Viimeaikoina poikkeuksellisen näkyvästi uutisoiduilla sääilmiöillä ei välttämättä ole yhteyttä ilmastonmuutokseen.
”Totta on että keskiarvosta poikkeavia säitä esiintyy edelleen, mutta tämä ei vielä tarkoita sitä että ilmastonmuutos olisi tosiasia. Ilmastonmuutos on toistaiseksi abstraktio, jonka varjolla on hyvä lypsää rahaa ja siitä on helppo kirjoittaa copy-pasteamalla entistä enemmän juttuja. Siten ilmiö on olemassaoleva fakta, ja lypsävää lehmää ei kannata tappaa varsinkaan omilla elämäntapamuutoksilla.”

Tutkimus: päästökaupalla ei välttämättä yhteyttä Kioton sopimukseen
Uusimman tutkimustuloksen mukaan sen sijaan Kioton sopimuksella saattaa olla selvä yhteys päästökauppaan.
”Juuri tämän takia kieltäydymme ratifioimasta tuota sopimusta. Ja mainitsinko jo vapauden?” kommentoi suihkusta tavoitettu George W. Hänen selänpesijänään toiminut Vladimir Putin tuhahti päälle:
”Vitut minä koskaan sellaista ole allekirjoittanut.”

Ja samaan tyyliin tyrmää Pietarin pormestari huhut käsittelemättömän jäteveden laskemisesta itämereen: Paskat lasketaan!
II piirin jätteenhuoltopiirin ylikommendantti on kuitenkin toista mieltä: Paskat käsitellään!

Mitä täällä itketään jostain lämpenemisestä? Ilmastointia vaan isommalle huutamaan, sillä siitä pääsee.
Nimim. ”Rahalla saa. Ja Lexuksella.”
P.S. Onks siinä Kiotossa neliveto?

Ilmastonmuutos monitahoisena abstraktiona on myös innoittanut monia trenditietoisia taiteilijoita. Tässä hieman fiktiota väitteidemme tueksi.
”Hei ilmastonmuutos, mitä sä teet?” hoilottaa kohuttu perinteistä poprockia ja rusakoiden seksuaalista hyväksikäyttöä luontevasti yhdistelevä uusi trenditietoinen artisti, Ilmastonmuutos 1.
Ihan samaa mieltä on myös rakkaudessaan pettynyt nuori runoilija, Esko. ”Albert järvinen on jumala” siteeraakin Esko luovasti maailmankirjallisuuden klassikoita.
Typerä, itsekseen valittava ja täysin hyödytön, mutta trenditietoinen paskanjauhaminen loppuu tähän.
”Eipäs kun tähän”, sanoo Saatana mielipuolisesti virnuillen ja ajaa kuutamoon auringonlaskulla.

Viherpiiperöiden propagandaa. Oliko dinosauruksilla autoja? Ei ollut, mutta silti loppu tuli. Enemmän kuin talvesta, pidän kesästä.
Mitään ei voida kuitenkaan todistaa. Vastoin yleistä luuloa ei se, jos hyppää korkealta tapa ihmistä. Se tappaa, kun osuu maahan.
Taidanpa ostaa avomalli Kioton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Merimiesunionin hyväksymät puujalkasähkeet tiistaiksi

Rita teki valtavia tuhoja - Jääkiekkoilija Jani Rita kiistää jyrkästi syytökset, joiden mukaan hän olisi viikonlopun aikana tuhonnut rakennuksia sekä...

Close