Kategoriat
Sähkeet

Turhaakin turhemmat sähkeet lauantaiksi

Räikkönen toiveikas – Suomen F1-tähti Kimi Räikkönen uskoo voiton mahdollisuuksiin viikonloppuna ajettavassa Monzan osakilpailussa. Räikkösen mukaan auto on toiminut hyvin, parisuhde on toiminut hyvin ja tiimi on toiminut hyvin. ”Sain”, kuittaa Räikkönen viikonlopun saldoa.

Bush lupaa taistelun jatkuvan –
Yhdysvaltain presidentti George W. Bush lupasi lauantaina maansa jatkavan taistelua demokratian puolesta Irakissa. ”Emme aio vetäytyä Irakista ennenaikaisesti”, hän painotti. Presidentti korosti myös terrorisminvastaisen sodan etenevän.

Lähi-idässä tuhoisa pommi-isku –
Ainakin kymmenen ihmistä kuoli ja seitsemän haavoittui aivan missä tahansa Lähi-idän maassa tehdyssä itsemurhaiskussa varhain lauantaina. Itsemurhapommittaja räjäytti itsensä missä tahansa Lähi-idän kaupungissa keskellä aamuruuhkaa.

2 vastausta aiheeseen “Turhaakin turhemmat sähkeet lauantaiksi”

Niinpä. Loistava päivä tappaa demokratiaa vihaavia terroristeja. Ja roikkua hirressä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lokki Joonatanissa ei havaittu lintuinfluenssaa

(KAJAANI) Oulun korkeudella noin viikko sitten ammutussa Lokki Joonatanissa ei kansanterveyslaitoksen mukaan ole havaittu vaarallista lintuinfluenssaa. Tutkija Richard Bach nuorempi...

Close