Kategoriat
Urheilu

Jääkiekkokatsomon käytös järkytti

(HELSINKI) Jääkiekon SM-liigan otteluvalvoja on jättänyt valituksen Jokerien kannattajakatsomon käytöksestä tiistaisessa ottelussa. Raportin mukaan Jokeri-fanit huutivat rytmikkään uhmakkaasti ”Keskusta on muutoksen voima, Keskusta on tie parempaan”, ”Lapsiperheillä on liikaa etuisuuksia, lapsiperheiltä pitää leikata” ja ”Meidän tulee aloittaa julkinen keskustelu Suomen tulonjakostrategiasta globalisoituvassa maailmassa”.
Jokereiden toimitusjohtajan Matti Virmasen mukaan kyseessä oli vain leikkimielinen huutelu. Hän ymmärtää kuitenkin ihmisiä, jotka ovat huolestuneet jääkiekkokatsomon käytöksestä.
”Me on jo vuosia yritetty kitkeä tällaista lapsellista huutelua, tissit, mutta se ei tunnu onnistuvan millään, tissit”, Virmanen sanoi Lehden toimittajalle.
Lieventävänä asianhaarana valituksessa mainittiin, että muuan harlekiinihattuinen puukotti KalPan joukkuetta ottelun jälkeen parkkipaikalla vasempaan mykiöön.

3 vastausta aiheeseen “Jääkiekkokatsomon käytös järkytti”

Kiitos tästä. Kruunasi minun ja varmasti kymmenien muiden narrisydämisten päivän. Tuomari elää matsin jälkeen!

(SM-liiga) Kärpät hyökkäsivät KalPa kädessä TapparaIlveksiä vastaan, mutta etukentän Jokerilyöjä löi Ässän suoraan päin Tepsiä. Taustalla soi Blues.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Big Brotherin säädyttömyydet herättävät kohua

(KANGASALA) Subtv:llä pyörivän tositv-sarja Big Brotherin siveettömyydet ovat herättäneet valtaisaa kohua. Talon asukkaiden kameroiden edessä harrastama seksi on saanut monet...

Close